Comunicate de presa

Inchirieri microbuze-serviciul de care aveti nevoie!

Lukadi este specialistul în transportul de persoane. Oferim servicii specializate de închirieri microbuze dedicat cerințelor unice ale călătorilor firma noastra poate oferi soluții pentru toate nevoile dvs. de transport cu diverse tipurile de vehicule și configurațiile acestora.

* Divertisment

* Sport

* Corporate

* Grupuri de servicii comunitare și umane

* Familii

* Călători

Serviciile de inchirieri microbuze este foarte popular in randul echipelor sportive care călătoresc, evenimentelor corporative, familii mai mari și vacanțe de familie combinate. Este foarte popular cu familiile multiple care își dozeaza resursele în timpul sărbătorilor și călătoresc la evenimente precum evenimentele sportive, nunțile,tururi istorice sau mini circuite turistice

De asemenea este foarte popular cu, sociale și sportive deoarece ofera servicii complete iar bagajele și uneltele au propriul loc

Scopul nostru este să satisfacem toate nevoile dvs. de transport oferind o gama variata de microbuzesi servicii. Cu un mare bagaj de cunoștințe și o gamă largă de experiențe, ne puteți folosi ca singură sursă pentru toate tipurile de expediții.

Permiteți echipei noastre de profesionisti in inchirieri microbuze să lucreze pentru dumneavoastra: puteți fi siguri că tarifele pe care le citați sunt cele pe care le plătiți.

Profitați de tarifele de transport pe care le oferim: Scopul nostru este sa  lucram rapid, eficient și competitivpentru a va oferi dumneavoastra cele mai bune servicii de inchirieri microbuze.

De la vehiculele noastre de înaltă tehnologie până la operațiunile noastre extrem de eficiente, îmbrățișăm și folosim cele mai noi inovații pentru a aduce valoare clienților și pasagerilor noștri. Și suntem în continuă evoluție ! Microbuzele noastre vin inchiriate si cu un conducător auto

Firma noastra de inchirieri microbuze ofera diferite vehicule pentru diferite nevoi: datorită flotei noastre de microbuze, putem oferi servicii atat  la călătorii singuri cat si  la grupuri mici, la preturi ieftine în comparație cu serviciile de taxi normale sau chiar cu transportul public.

Datorita ofertelor noastre accesibile, tot mai multi clienti doresc sa beneficieze de serviciile noastre de inchirieri microbuz. Pentru a ne ridica la inaltimea asteptarilor dumneavoastra, parcul nostru auto este intr-o permanenta optimizare, astfel ca toata lumea va fi multumita de calitatea serviciilor prestate de firma noastra de inchirieri microbuze. Firma de inchirieri microbuze a castigat increderea clientilor, ceea ce a condus firma pe un loc fruntas.  Astfel, va oferim cele mai bune servicii de transport persoane cu microbuze.

Fiecare șofer beneficiaza de o pregătire profesională extensivă, astfel încât să fie prietenos, amabil și întotdeauna dispusă să ofere o mână de ajutor. Primele impresii înseamnă foarte mult, așa că am instruit soferii să fie ambasadori pentru evenimentul dvs. De aceea, echipa noastră de experți în transporturi excelează în găsirea soluțiilor simple și personalizate pentru provocările dvs. specifice.

Cu o zi înainte, cu acordul șoferilor puteți modifica punctul de sosire al zilei următoare, această regulă se face pentru a permite șoferului să își administreze propria locuință. Dacă se va întâmpla o problemă mecanică, vom înlocui mașina și șoferul toate astea pentru a face pentru dumneavoastra o experienta de neuitat .

 

 .

No Comments Found

Leave a Reply