Comunicate de presa

Transfer aeroport – o calatorie fara stres !

Din  sediul nostru pana la aeroport distanta nu exista. Autovehiculele noastre cu buget redus de la aeroport vă oferă modalități rentabile de a ajunge și de la aeroport într-o manieră mai prietenoasă și mai plăcută decât utilizarea transportului public, mai ales atunci când călătoriți cu o mulțime de bagaje. Cu toate acestea, serviciile noastre nu se limitează.

Pentru confortul maxim, vă sugerăm vehicule executive sau de lux pentru distanțe mai mari, pentru a vă asigura că ajungeți la aeroport calm și fără stres.

Întrebarea mare este de ce folosiți o companie pentru a ajunge la sau de la aeroport? Este important să nu subestimați niciodată stresul de parcare de la aeroport. Nu numai că poate fi dificil să găsești un loc de parcare, mai ales în traficul aglomerat din Bucuresti, ca să nu mai vorbim de timp. Și să nu începem nici măcar cu taxele de parcare a aeroportului!

La Lukadi, oferim servicii de transferuri de aeroport pe aeroportul principal de ani de zile, așa că cunoaștem aeroportul. Vă putem duce rapid și ușor la terminalul dvs. Vă putem lăsa în fața birourilor de bord ale companiei aeriene și, cel mai bine, nu va trebui să plătiți pentru parcarea aeroportului. Veți plăti doar o singură taxă pe care am citat-o ​​în avans pentru transferurile de la aeroport.

Iti oferim transport rapid si confortabil ori de cate ori trebuie sa ajungi la aeroport. Serviciile noastre sunt valabile 7 zile pe saptamana, in fiecare zi, fiind in concordanta cu orarul de zbor de pe aeroport. Astfel, oricare ar fi zborul la care trebuie sa ajungi, distanta pana la noi este de un telefon. Detinem autovehicule confortabile cu șoferi prietenoși, și ratele rezonabile oferă un serviciu excelent de transport. În fiecare zi.. Nu veți mai trebui să așteptați mult pentru plecarea următoare

Oferim servicii de transfer aeroport. Serviciile de transfer sunt servicii complexe, in care iti asiguram asistenta si ne asiguram de faptul ca vei avea o calatorie confortabila.

Avand o flota diversificata si moderna, dezvoltata de-a lungul anilor de experienta in domeniul de transport persoane, Transport hotel aeroport reuseste cu succes sa indeplineasca toate cerintele de transport din partea clientilor.

Aici, la Transfer aeroport, ne străduim nu numai să satisfacem așteptările clienților, ci și să le depășim. Punem un accent deosebit pe satisfacția clienților și, în acest scop, putem garanta următoarele:

Toți șoferii sunt licențiați integral si au fost supuși controalelor.

Avem certificate complete de asigurare și răspundere civilă.

Preturile noastre sunt transparente, astfel încât să puteți vedea exact pentru ce plătiți.

Oferim un serviciu fiabil și dacă, prin lucrări de drumuri sau trafic intens, am întârziat, comunicăm mereu direct cu clientul.

Toate vehiculele sunt urmărite prin satelit, astfel încât să știm unde se află la un moment dat.

Vehiculele sunt supuse unor controale regulate de siguranță și sunt curățate temeinic după fiecare închiriere.

Asadar, alegeti cu incredere Transfer aeroport pentru o calatorie fara stres !.

No Comments Found

Leave a Reply