Fără categorie

Inchirieri Mos Craciun pentru serbari reusite

Pe geamurile pictate in culori vii ale gradinitei se zareste cum ninge. Instalatie clipeste curioasa in bradul din mijlocul salii, in timp ce ingerasi, magi, stelute, zane ale ghetii și fulgi de nea canta si danseaza in fata noastra fermecandu-ne. Suntem topiti!
Costumele copiilor, miscarile lor gratioase sau stangace, expresivitatea fetelor miniaturale, ne fac sa ne simtim calzi si buni. Doamna educatoare are ochii umezi de emotii. Copiii acestia transmit adultilor toata iubirea din lume. Timpul a incremenit, grijile au zburat departe, in timp ce cerul si-a desertat tolba cu daruri asupra noastra.
-Dragi copii, ce spuneti voi, va veni Mos Craciun, a intrebat la sfarsit educatoarea?

-Nu se poate sa nu vina, doamna, ca am fost harnici si cuminti, au raspuns copiii in cor!
Cu siguranta ca Mosul le-a ascultat colindele si poeziile si tot programul si nu putea sa nu vina, impresionat de pregatirea lor.
La un semn au inceput sa-l strige: „Mos Craciun!”, ”Mos Craciun!”


Ce intrare in scena a avut! Triumfala. Se facea ca este batran-batran si il sustineau ajutoarele sale tinere.
Nu am avut demult un mos atat de manierat. Ne-a adresat fiecaruia cate o urare, a ceru voie sa se aseze. Ce mai, un model adevarat pentru copii.
Apoi i-a chemat la el pe rand. Le rostea corect numele, iar micutii au fost cuceriti de strategia lui. Toata grupa a trecut pe rand sa isi primeasca darurile de la Mosul, sa ii spuna o strofa dintr-o poezie si sa ii fagaduiasca faptul ca va fi la fel de unita si anul viitor.

„E profesionist si se vede, mi-a soptit o mamica incantata de moment. I-a cucerit pe copii. Este de la firma de inchirieri Mos Craciun!”
Omul stia exact ce avea de facut, era convingator, era fermecator si nu s-a suparat, cand fotograful a inceput sa isi faca datoria. Fiecare copil isi dorea o poza cu Mos Craciun, pe care sa o arate bunicilor si sa le dovedeasca faptul ca Mos Craciun exista.

Oricine le-ar fi spus ca darurile sunt de la parinti, ei aveau dovada:poza cu personajul.
Mosul de inchiriat a dovedit tact, astfel ca niciun copil nu a plans si toata lumea a fost pe deplin multumita.
Casaluimoscraciun este firma care trimite acolo unde este nevoie oameni calificati, care stiu sa capteze atentia celor mici si sa ii faca fericiti pe deplin.

-Nu s-ar putea ca Mos Craciun sa vina si acasa, m-a implorat fetita mea? Nu sunt egoista, dar imi doresc sa petrec mai mult timp cu el!
Asa am ajuns eu pe site-ul firmei prezentate mai sus, adica la Casaluimoscraciun si am trecut in revista cele 22 de fotografii.
Mi-am luat fetita pe genunchi, in timp ce pe tava de pe masuta din fata noastra am pus doua cesti cu ciocolata calda cremoasa si aromata si i-am spus:
-Draga mea, uite aici sunt mosii! Alege-l pe cel cu care doresti sa petreci o jumatate de ora!

A fost atat de fericita ca i se acorda atentie si ca este tratata ca o persoana adulta, incat m-a molipsit fericirea ei!
-Uite pe acesta il vreu! Are ochii albastri si mari si barba lunga, ingrijita si stralucitoare. Este un mos bun si frumos. Tati, nu s-ar putea sa vina fotograful acasa si sa ne faca poze cu el?
Ce idei originale avea micuta! Recuzita era completa:masa asezata de sarbatoare, bradul impodobit, aromele de iarna se completau una pe cealalta. Ascultam colinde, cand a batut la usa Mos Craciun si fotograful.

Am petrecut clipe de neuitat si acum, cand fata noastra este la facultate, in zilele si serile de iarna privim cu dor albumul. Timpul isi urmeaza cursul sau. Concediile se termina prea repede, copiii cresc iute si ne lasa casele goale.

Cu ce viteza se face tarziu in viata! De cate ori fata noastra priveste pozele spune cu mandrie:
-Ce parinti buni si iubitori am! As dori sa fiu la fel de buna si grijulie ca voi. Ce copilarie fericita am avut!
Cate Craciunuri au trecut de-atunci? Zeci de Craciunuri, dar nu stiu de ce simtim nevoia sa inchiriem din nou un Mos Craciun si sa ne primim copila ca pe vremuri.
Pentru noi ramane copilul nostru la orice varsta. Ne consolam cu gandul ca in curand vom fi bunici si vom asista iar la serbarile de la gradinita si vom asculta din nou colinde, plus ca vom avea un motiv temeinic sa il inchiriem pe Mos Craciun!

No Comments Found

Leave a Reply