Fără categorie

Analko servicii şi calitate

Analko Aluminium Industry SRL este o companie specializată pe piaţa industriei aluminiului încă de la începutul anului 1974, principalul obiectiv al companiei fiind anodizarea. Inovaţia este trăsătura caracteristică a companiei şi de asemenea, seriozitatea şi profesionalismul fac parte din principalele caracteristici ale acesteia.

Produsele oferite de societatea noastră combina duritatea metalului cu fineţea sticlei, eternitatea marmurei şi căldura lemnului, aducând în casă şi grădina dumneavoastră o notă eleganta confort şi modernism.

Societatea Analko Aluminium Industry SRL executa produse de serie precum şi produse unicat (după desenul clientului). Produsele oferite sunt vopsite în câmp electrostatic, la dispoziţia clientului fiind pusă paleta de culori (coduri), precum şi o varietate de vopsele speciale. În prezent societatea dispune de două instalaţii de vopsire în câmp electrostatic: una automată, de mare capacitate, pentru piese având dimensiuni variate şi o instalaţie de vopsire manuală pentru piese în funcţie de necesităţi.

Produsele companiei Analko Aluminium Industry SRL au aplicaţie în cele mai diverse domenii, pe plan naţional şi internaţional precum:

  • Construcţii de maşini
  • Construcţii de unelte şi dispozitive
  • Construcţii de instalaţii
  • Industria cimentului/calcarului/ghipsului
  • Metalurgie
  • Centrale energetice
  • Minerit şi construcţii de tuneluri
  • Tehnici de transport şi dozare
  • Hale industriale
  • Confectii metalice pentru constructii

Nici o lucrare, fie ea în construcţii metalice, nu ar valora nimic fără pasiunea şi experienţa oamenilor din echipa Analko. Indiferent de proiectul la care lucrăm, întotdeauna ne vom dedica muncii noastre, în vederea obţinerii celor mai bune rezultate.

Despre sudarea MIG-MAG

Deşi procedeul de sudare MIG-MAG  presupune o tehnică de execuţie relativ simplă în comparaţie cu alte procese de sudare, sunt multe considerente care pot duce la o sudură reuşită sau nu. Sudorii începători trebuie să înţeleagă efectele mai multor factori, plecând de la proprietăţile materialului de bază, tipul de sudură necesară, cum se reglează echipamentul şi care este cea mai optimă tehnică de a depune stratul sudat. Să cunoşti ce e mai potrivit în funcţie de aplicaţie este de multe ori cea mai mare încercare.

Deoarece majoritatea metalelor reacționează cu aerul formându-se oxizi, care deteriorează grav caracteristicile mecanice ale îmbinării, este necesar ca în imediata vecinătate a procesului de sudare să nu fie aer. Acest lucru se realizează prin intermediul gazului protector. Acest gaz poate fi de două tipuri, MIG (Metal Inert Gas) sau MAG (Metal Activ Gas). Gazele inerte, de exemplu argonul, heliul sau amestecuri ale lor se folosesc pentru structuri metalice sudate  și aliajelor reactive cum sunt cuprul, aluminiul, titanul sau magneziul.

La momentul actual, dispunem de o echipă special pregătită, cu o experienţă de peste 10 ani în domeniu. Aceşti ani de activitate ne-au învăţat că exigenţele pieţei trebuie respectate pentru a putea câştiga respectul şi încrederea clienţilor. Calitatea este cuvântul cheie care ne reprezintă şi care ne recomandă încă de la începutul afacerii noastre.

Rapiditatea cu, care lucram, seriozitatea şi preţurile accesibile sunt de altfel baza solidă a afacerii noastre, întrucât toate au un singur scop comun: mulţumirea clienţilor. Scopul nostru este de a ne extinde şi de a descoperi idei noi şi moderne pe care să le aplicăm, prin colaborări cu alte societăţi.

 

No Comments Found

Leave a Reply