Fără categorie

Sfaturi pentru a avea o casa cu un grad ridicat de izolatie fonica

Zgomotul poate fi extrem de deranjant, mai ales in cazul in care acesta este foarte intens si are o durata mare de derulare. Studiile de specialitate demonstreaza faptul ca iritabilitatea si nervozitatea pot fi declansate de catre zgomote motiv pentru care trebuie luate toate masurile pentru a locui intr-o casa in care nivelul zgomotului sa fie cat mai scazut. Acest lucru pare destul de greu de realizat, daca nu chiar imposibil avand in vedere faptul ca traim in orase din ce in ce mai aglomerate si implicit din ce in ce mai zgomotoase. Pentru ca nu toti isi permit sa locuiasca intr-o zona linistita si relaxanta trebuie sa incercam sa aducem linistea si relaxarea in casa noastra indiferent de zona in care locuim. Usor de zis, greu de facut, nu-i asa? Pentru a putea reusi acest lucru trebuie respectate o serie de sfaturi, cateva dintre acestea fiind prezentate in continuarea acestui articol. Asadar, citeste cu mare atentie continuarea acestui articol pentru a afla cat este de simplu sa te bucuri de linistea din confortul casei tale.

Sfaturi prin care si tu poti avea o casa silentioasa
Principalele sfaturi care trebuie respectate pentru a avea o casa silentioasa sunt urmatoarele:
– Izoleaza din punct de vedere fonic casa. In cazul in care casa in care locuiesti nu este izolata din punct de vedere fonic dar si termic este cazul sa rezolvi aceasta problema cat mai repede. Prin crearea unui sistem de izolatie fonica dar si termica vei beneficia de multe avantaje, reducerea facturii la caldura pe timp de iarna dar si faptul ca vei putea dormi pana la ce ora vrei tu fara a fi deranjat de zgomotele de afara sunt doar doua dintre cele mai importante avantaje oferite de catre un astfel de sistem de izolatie.

Pe piata de profil exista mai multe materiale care pot fi utilizate pentru crearea unui astfel de sistem de izolatie. Vata minerala bazaltica, vata minerala de sticla, polistirenul sau rigipsul sunt cele mai importante materiale care pot fi utilizate cu brio atat pentru izolatia fonica a unei case precum si pentru izolatia termica a acesteia.

– Nu doar peretii casei trebuie izolati din punct de vedere fonic ci si sistemul de tevi al casei. Acesta poate fi destul de zgomotos si deranjant motiv pentru care este necesara aplicarea unui sistem de izolatie si tevilor. La fel ca si in cazul izolatiei aplicate pe pereti si pentru izolarea tevilor zgomotoase exista mai multe materiale care pot fi utilizate cu succes.
– Pentru a avea o casa cat mai silentioasa este necesar ca toate echipamentele utilizate in casa sa fie silentioase.
– Izolarea peretilor interiori a casei. In cazul in care izolarea peretilor exteriori nu ofera gradul de silentiozitate de care ai nevoie atunci poti treci la urmatorul pas si anume, izolarea peretilor interiori ai casei.

– In crearea sistemului izolator al casei utilizeazsa doar produse de cea mai buna calitate, certificate de autoritatile competente. Doar in acest fel vei putea fi sigur ca sistemul izolator pe care vrei sa il creezi va fi eficient. In cazul in care alegi sa achizitionezi materiale de proasta calitate atunci ai aruncat banii pe fereastra pentru ca izolatia creata nu va oferi satisfactia asteptata.

Achizitioneaza materialele izolatoare doar de la e-izolatii.ro
E-izolatii.ro este un magazin online pe care eu il recomand tuturor celor care doresc sa construiasca un sistem de izolatie fonica si termica. Aceasta recomandare are la baza avantajele pe care le ofera acest magazin online, cateva dintre acestea fiind:

– Seriozitate si profesionalism. Angajatii acestui magazin online trateaza cu foarte mare interes si atentie nevoile pe care le manifesta clientii care apeleaza la serviciile acestui magazin online. Pentru ca toti clientii care apeleaza la e-izolatii.ro sa fie multumiti de alegerea facuta, acest magazin pune la dispozitia clientilor un serviciu de consultanta tehnica gratuita. Prin intermediul acestui serviciu, specialistii care lucreaza in cadrul acestui magazin vor oferi cele mai bune solutii la nevoile avute de catre clienti.

– Raportul pret calitate este unul foarte bun. Produsele comercializate de catre acest magazin online sunt realizate doar de firme celebre.
– Comenzile plasate prin intermediul site-ului vor ajunge la clienti in cel mai scurt timp posibil din momentul in care s-a realizat comanda.
– Varietate foarte mare de produse.

Concluzii
In concluzie, pentru a putea avea o casa cat mai silentioasa este necesar in primul rand ca aceasta sa fie prevazuta cu un sistem de izolatie fonica. In cazul in care casa in care locuiesti nu are un astfel de sistem atunci este timpul sa accesezi e-izolatii.ro pentru a remedia aceasta problema.

No Comments Found

Leave a Reply