Inna promoveaza Romania

Inna are deja foarte multi fani in toata lumea si chiar daca e romanca nu mai apuca sa mai stea in tara foarte mult. Acum a filmat si un clip pe care l-a postat pe internet si care a stranit reactii.
Inna a postat ieri pe canalul ei de youtube un clip pentru piesa „OK” pe care l-a filmat pe acoperisul unei cladiri din Bucuresti. Nu e prima data cand face asta insa precedentele filmari au avut loc in afara tarii. Conceptul se numeste „Rock the roof” si are ca scop prezentarea unor piese in varianta live.

De aceasta data Inna a ales o locatie pentru filmare care sa aduca in prim-plan Casa Poporului (Palatul Parlamentului) celebra cladire construita in comunism si care a devenit reprezentativa pentru Bucuresti prin marimea si arhitectura ei. E o forma de a promova Romania peste hotare si daca ne uitam la numarul de vizualizari pe care clipurile Innei il aduna pe internet chiar ar putea sa faca un mare bine imaginii Romaniei peste hotare.

9 thoughts on “Inna promoveaza Romania

  1. Nu imi place muzica ei, rareori pot spune ca m-a incantat ceva scos de ea, insa aici trebuie sa fiu de acord cu ea. E una dintre cele mai bune si, respectiv, ieftine metode de promovare. Felicitari ei!

  2. Nu imi place Inna, nu imi place faptul ca fetele noastre au succes cand umbla dezbracate pe scena. Dar are o bila alba pentru aceatsa promovare.

  3. Am impresia ca a filmat la palatul parlamentului, ca sa ne aduca aminte de ce se intampla in tara in momentul actual, nu sa promoveze tara..

  4. Salut si eu ideea acestui clip. In primele cadre, Bucurestiul vazut de sus pare o capitala chiar decenta…

  5. Cand am citit titlul mi sa parut interesant si am zis sa arunc o privire si chiar a meritat.Sunt foarte multi care injura si o „dezcurajeaza” ca , canta manele si n-are versuri okey , muzica ei e proasta sau daca n-ar arata bine nu ar avea audienta.Eu sincer ma bucur pentru ea pentru ca promoveaza Romania si mai sterge din rusinea pe care o avem.si in plus pentru vocea minunata (n-am gasit alt cuvant) a muncit , o voce buna nu o primmesti gata slefuita..:)

Comments are closed.