Credinta

Mersul la biserica duminica.

Sa nu ne miram daca lucrurile nu ne merg bine.Am uitat sa mai dam pe la biserica si sa ne inchinam Lui Dumnezeu.Nu mai mergem la biserica duminica la slujba.Prea putini se mai gandesc la Dumnezeu cel putin o data pe saptamana.Cu toate ca nu e suficient sa vi odata pe saptamana la biserica si gata.Trebuie sa fim crestini in fiecare zi a sapatamani.Vad la tv diferite reportaje ca ar fi seceta in tara.Ca Dumnezeu poate fi de vina ca nu ploua.Evident ca oameni sau inrait si lau parasit pe Dumnezeu ne mai practicand credinta si lucrurile pot ajunge mai rau daca nu ne indreptam comportamentul.

Daca ne vom apropia de Dumnezeu prin credinta El va face multe lucruri bune pentru noi oameni,daca il respingem sa nu ne miram de starea noastra.

”Si, fara credinta, este cu neputinta sa fim placuti Lui! Caci cine se apropie de Dumnezeu trebuie sa creada ca El este si ca rasplateste pe cei ce-L cauta.” (Evr.11:6).

7 Comments

 • Derscanu

  Nu mai ploua in tara pentru ca nu mergem la biserica?
  Bucur, daca ai sti cati oameni credinciosi are Domnul, si nu merg la biserica! Mii de oameni nu merg la biserica dar nici nu au plecat genunchiul in fata lui Baal, ci cred cu tot sufletul in Dumnezeu.
  Cum sa mergem la biserica cand biserica ne indeparteaza de Dumnezeu, de principiile Sale? Biserica nu este Templul din Ierusalim pe vremuri cand Dumnezeu se cobora la oameni, ci o institutie ce ar trebui sa il reprezinte pe Hristos dar nu o face, este corupta si sfidatoare in fata adevarului biblic.
  Biserica de astazi, cu mana pe Biblie si cu sufletul la Mamona, o calauza aproape oarba ce vrea sa fie ghid in noapte. Ilogic. Si multi se intreaba de ce omul de rand nu mai gaseste nimic placut si demn de dorit in biserica!

  Milioane de oameni merg regulat la biserica, si habar nu au cine este Dumnezeu, ce vrea de la noi, ce indatoriri are un credincios , etc? Mersul la biserica precum la teatru nu are nici o legatura cu credinta, este un simplu obicei.

  Reply
 • Andrei

  Nu inteleg oamenii care cred cu atata ardoare in dumnezeu, intr-o entitate supranaturala. Eu sunt ateu, cred doar in ce pot vedea cu ochii. Pun pariu ca jumatate din oamenii credinciosi, din rromania, nici macar nu au citit biblia. Eu ca ateu, am citit-o si asta m-a facut sa nu mai cred in ceva atotputernic.

  Reply
  • Mihai

   Eu cred în Dumnezeu, dar sunt printre cei care nu au citit Biblia. Consider că nu e nevoie să citesc toată Biblia pentru a fi credincios. Pentru mine Dumnezeu reprezintă ceva ce îmi dă putere să merg mai departe în unele momente. Când mi se întâmplă ceva rău, obişnuiesc să zic “Aşa a vrut Dumnezeu”.

   Reply
 • Yamasha

  E clar, duminica o sa ma duc la biserica! Le dau si niste banuti popilor sa-si ia cate un a8

  Reply
 • admin

  de preferat ar fi sa efitati total bisericile care se inchina la icoane ,moaste si alti sfinti.O biserica vie in Isus Hristos trebuie sa cautam cu totii.

  Reply
 • MuTuLiCa

  Bucur hai sa iti spun ceva ce si mie altu mi-a zis …. Mersul la biserica nu te face crestin, cum statul in garaj nu te face masina 🙂

  Reply
  • admin

   ai dreptate dar este primul pas sa devi crestin…

   Reply

Leave a Reply