Reportaj

Invazie

Sa zicem ca te stabilesti de curand intr-un orasel asa mai mic sau poate esti doar in trecere pe acolo cand deodata afli ca: orasul a fost invadat de cobre veninoase.Un… oraş din China a fost evacuat în întregime, zilele trecute, după ce mii de cobre regale au invadat străzile locuite. Upss, scapa cine poate.

Scoala a inceput de curand si unii dintre copii de ieri de la gradina au ajuns la scoala in clasa I si de obicei mai poti sa fi insotit de mama la scoala.Ce te faci cand stai cu mama in banca.E o întâmplare cel puţin ciudată pentru Rodica Vijulie (30 de ani), din Târgu Jiu, să fie colegă de clasă cu fiica ei, Anca, de 7 ani. Dacă fata nu intra anul acesta în clasa I, şi mama ar fi amânat să devină boboacă. Totuşi, în septembrie, s-au luat de mână şi s-au dus împreună la şcoală.

3 Comments

 • Pato Basil

  tragic…

  Niciodata, se zice ca, nu e prea tarziu.

 • Roxanel

  Ugh, cobre, urat… de unde or fi aparut :))

  Iar sa fii in clasa I la 30 de ani e ceva… inseamna sa ai vointa, nu gluma, si nah, macar e bine ca se pune pe invatat ceva… pacat ca unii constientizeaza prea tarziu ca fara carte nu ajungi intotdeauna bine…

 • admin

  nu as vrea sa fiu in locul celor de acolo

Comments are closed.