Credinta

Religie sau credinta.

Ce cred oameni sau ce ar trebui sa creada.Importanta este religia pentru majoritatea iar credina este aproape inexistenta.Faptul ca esti ortodox,catoloc,baptis,penticostal sau oricare alta denumire a religie asta nu te ajuta cu absolut nimic.Dumnezeu nu precizeaza ca trebuie sa fi de o anumita religie ca sa ajungi in imparatia Lui dupa moarta asta fizica.Pentru ca da exista viata dupa moartea asta fizica.Sufletul traieste si inevitabil te intalnesti cu Dumnezeu in lumea spirituala.Insa Dumnezeu precizeaza sa respectam Cuvantul Lui.Cine vrea sa inteleaga ca numai cei care vor respecta Cuvantul Lui vor intra in imparatia Lui,restul care i-si bat joc de ce spune El NU.Singurul lucru care conteaza este daca esti un om credicios sau nu.O persoana credicioasa merge la biserica,se roaga,tine post,citeste si respecta ce spune Dumnezeu.Clar.Cine nu va intra in imparatia Lui scrie in biblie.Iata ce este credinta:

Evrei 11;1. Si credinta este o incredere neclintita in lucrurile nadajduite, o puternica incredintare despre lucrurile care nu se vad.

Apocalipsa 20;15

15. Oricine n-a fost gasit scris in Cartea Vietii a fost aruncat in iazul de foc.

Apocalipsa 22;15

15. Afara sunt cainii, vrajitorii, curvarii, ucigasii, inchinatorii la idoli si oricine iubeste minciuna si traieste in minciuna!

Apocalipsa 21;27

27. Nimic intinat nu va intra in ea, nimeni care traieste in spurcaciune si in minciuna; ci numai cei scrisi in Cartea Vietii Mielului.

Vedeti si voi ce scrie da.Situatia este una clara.Foarte clara.Daca credeti ca ce spune Dumnezeu e la misto sau nu e adevarat va inselati singuri.Asadar  daca nu esti o persoana credincioasa si doar crezi ca religia ta te va duce in imparatia Lui te inseli.Schimbate pana nu e prea tarziu.Cheama-L pe Domnul Isus in viata ta.Uite si o marturie a unui om legata de religie sau credinta.
.

5 Comments

 • madalina raducanu

  E trist ca se intampla asa ceve…insa fiecare intelege din legile vietii ce vrea. Este adevarat ca si in Biblie spune ca barbatul e capul familiei…dar nu se refera la batai…jigniri si prostii din astea. El trebuie sa conduca familia in sensul ca El sa munceasca mai mult ca femeia ca ea o sa aiba grija si de copii…insa sotul trebuie sa se sfatuiasca cu femeia…si stii ce e frumos? Cand sotul spune ca e capul …inseamna ca trebuie sa fie mai credincios si sa sa-si duca familia la o viata frumoasa in Dumnezeu. Resposabilitatea Lui este sa se asemene cu Isus si sa isi iubeasca femeia cum a iubiut Isus oamenii…biserica de a acceptat totul si si-a dat viata in chinuri pentru lume!

  Reply
 • Bucurel

  Ai dreptate Madalina…

  Reply
 • madalina

  Sa stii ca ai dreptate in ce zici…trebuie sa ne dedicam lui Dumnezeu in totalitate…auzul, vazul si toate simturile trebuie folosite gandindu-ne la Dumnezeu…trebuie sa fim crestini in totalitate si nu conteaza religia…ci credinta! Din pacate sunt religii care nu promoveaza adevarata credinta si asta e trist!

  Reply
 • daniel rus

  stii ce e cel mai tare? ca dupa ce iesi de la cununia civila, unde sotilor li se spune ca sunt egali, mergi la popa care iti spune ca femeia trebuie sa fie supusa barbatului. e splendid!!! (se simte ironia?)

  Reply
 • Derscanu

  Religia si credinta sunt doua lucruri total distincte.
  Cand intri in cate o Biserica si vezi luxul de acolo te intrebi daca urmasii lui Hristos sunt acolo. Isus a avut doar o camasa pe El……
  Credinta este cea care conteaza, ritualurile sunt fara vlaga, fara nici un sens logic. Iar acum in 2011, cand mai toata lumea alerga dupa cai verzi pe pereti, religia chiar nu mai poate oferi nimic, singura credinta in cele nevazute poate face diferenta.

  Reply

Leave a Reply