Personale

Investiti straiene in pamantul romanesc.

In diferite zone de la noi din tara dupa revolutie straini au vazut potentialul terenurilor agricole de la noi si au investit puternic.Belgienii au dat năvală în Banat.Terenurile agricole din România sunt de 10 ori mai ieftine decât în Valonia.

Terenurile agricole care se vând cu 50.000 de euro hectarul nu mai sunt excepţii în regiunea Valonia, din Belgia. În schimb, în România, „sunt terenuri întinse cât vezi cu ochii, cu un pământ negru aproape asemănător cu cel care rămâne în urma retragerii apelor după inundaţii” şi care pot fi achiziţionate cu doar câteva de mii de euro hectarul, potrivit jurnaliştilor publicaţiei belgiene „L’Avenir”.

[symple_box color=”yellow” text_align=”left” width=”100%” float=”none”]
“Terenurile agricole din România, o alegere bună” este titlul unui articolului publicat în L”Avenir”, iar un cuplu de agricultori belgieni povesteşte cum a ajuns să achiziţioneze, cu un randament extrem de bun, terenuri pentru agricultură în apropierea Timişoarei.
[/symple_box]

Normal ca le convine sa faca investiti la noi datorita pretului in primul rand.Numeroşi agricultori valoni au ales să investească în România cu costuri reduse şi a meritat pentru că în Valonia preţurile terenurilor au devenit de neînchipuit.
„Micul agricultor nu poate avea nici o şansă să achiziţioneze terenagricol în Belgia, în condiţiile în care hectarul de teren se vinde cu preţul astronomic de 50.000 de euro. În acest context, preţurile luând-o razna, au apărut „agricultorii buldozeri” şi investitori care au înţeles că terenurie agricole din România sunt o investiţie sigură”.

Nici investitiile in firme care sunt infiintate la noi nu trebuiesc omise ci dimpotriva incurazate pentru dezvoltare.Un pret mobila la comanda ieftin si bun http://www.tamos.ro/.Fie ca avem nevoie de mese si scaune de bucatarie sau alte obiecte pentru dcoratii http://www.tamos.ro/mobila-bucatarie/mese-si-scaune-bucatarie.html..

2 Comments

  • Yamasha

    Asta s-a si dorit, ca tara usor, usor sa fie vanduta, pana la urma suntem o colonie, nu?!

    Reply
  • cotos

    De ce e rau ca investesc altii? Daca ai nostri nu sunt capabili, sa vina altii sa faca treaba. Nu cred in prostia asta cu “ne vindem tara”.

    Reply

Leave a Reply