Nokia 207, Nokia 208 si Nokia 208 Dual SIM

Daca multi bloggeri au articole cum prezinta ce le mai recente smartphonuri fie ale lor fie primite in teste eu neavand unul (salivez inca) vreau sa anunt un telefon mai de buzunarul meu.

Nokia 207, Nokia 208 si Nokia 208 Dual SIM sunt 3 nume noi lansate de compania finlandeza. Telefoanele au un design clasic, dar culori indraznete, si ofera viteze de internet cu suport pentru 3.5G. Telefoanele sunt rezistente la praf si la zgarieturi.Bun exact ce imi place mie.“Nokia 207 si Nokia 208 sunt create pentru oameni care apreciaza un telefon clasic si tastatura traditionala dar vor sa beneficieze si de experiente de tip smartphone, precum accesarea internetului si a retelelor de socializare”, a declarat Timo Toikkanen, Executive Vice President, Mobile Phones, Nokia.sursa

Aparatele au aplicatii populare de socializare, capabilitati foto inteligente si capabilitati destinate productivitatii, precum Internet Sharing si suport pentru Mail for Exchange, fiind printre cele mai versatile dispozitive din segmentul lor de pret.Iata ca se poate exista viata si dupa smartphone :))

5 thoughts on “Nokia 207, Nokia 208 si Nokia 208 Dual SIM

  1. Timo Toikkanen este Executive Vice President la Nokia. A mai auzit cineva de el? L-am cautat pe LinkedIn… dar nu are profil. Deci el nu are cont pe cea mai importanta retea sociala dar stie ce vor utilizatorii de telefoane cand intra pe o retea sociala.

    Asa a ajuns Nokia in groapa…

      1. Unde au iesit? A trecut pe profit si nu stiu eu? Ei inca consuma din rezerva de cash stransa de-a lungul timpului… care rezerva se apropie de 0 rapid.

  2. 🙂 Eu cred ca voi ramane fidel smartphonurilor, nu o sa renunt la touch, pentru ca m-am obisnuit. Nokia ramane unul dintre marcile mele preferate, orice telefon am avut de la ei, niciodata nu m-au dezamagit.

  3. Stiam ca telefoanele acestea mai simpliste se mai fac si pentru firmele care ofera telefoane angajatilor. Bine, nu neaparat, dar cred ca asa isi scot cei mai multi bani producatorii.
    Oricum, pentru design, le dau 10!

Comments are closed.