Fără categorie

Invingatorii aleg solutii convenabile!

O agentie de marketing online te poate scapa de foarte multe probleme cand doresti sa iti promovezi afacerea pe internet. Multe firme noi fac deseori greseala de a incerca sa isi promoveze singure produsele sau serviciile, insa esecul este vizibil in mai putin de 6 luni de activitate. De aeea, se recomanda colaborarea cu firme profesioniste, precum Adsem.ro, care cunosc foarte bine mediul online. Serviciile celor de la Adsem ofera optimizare seo, dar si campanii PPC la preturi foarte avantajoase. Este foarte usor ca o firma sa intre in contact cu Adsem si sa le ceara informatii despre preturile si pachetele oferite.

PPC este acronimul Pay Per Click si este o metoda eficienta de promovare online. Deseori intalnim acest termen alaturi de CPC (Cost Per Click). Este o metoda de publicitate platita, oferita de Google (Adwords) si Facebook (Ads). Daca doresti sa aduci trafic relevant si rapid pe site, atunci PPC este cea mai buna solutie. Brand-ul tau se va bucura de aceste campanii pentru ca va deveni mai cunoscut, in plus acest trafic este foarte relevant si sansele de a se transforma in vanzari sunt mari.

Nu este suficient sa ai cuvinte cheie bine alese. Stabilind corect obiectivele, targetul , anunturile (text si imagine) vei avea performante mai bune. Optimizarea constanta a campaniei este un alt aspect foarte important. Consultantii Agentiei Limonade verifica din trei in trei zile campaniile si fac modificari atunci cand este necesar.

Atunci cand campania Adwords a luat sfars, anunturile nu mai apar in zona de sus. Si atunci cum procedezi mai departe? Este necesar sa apelezi la serviciul SEO (optimizare pentru motoarele de cautare) care iti asigura o prezenta pe termen lung. In cazul intreruperii campaniilor Facebook Ads, va exista un declin major a reach-ului (gradul de raspandire) pentru postarile tale.

Cei care aleg campanii PPC primesc un instrument esential pentru magazinele online si au un rol bine definit in strategiile de marketing digital, mai ales in sezoanele de varf.

Iti doresti toate acestea? Solutia ta este Adsem, asa ca nu mai sta pe ganduri si contacteaza echipa!

No Comments Found

Leave a Reply