Fără categorie

Cum te îmbraci dacă ești gras?

  • By
  • 14 octombrie 2019

Cum te îmbraci dacă ești gras?

Obezitatea este o problema din ce in ce mai pregnanta in societatea in care traim si este cauzata de o multime de factori: poluare, mancare de proasta calitate, sedentarism si o promovare constanta a produselor cu zahar si cu sare.

Pana sa rezolvam problemele legate de alimentatie si stilul de viata mai dureaza. Din pacate, lumea se indreapta usor spre masura XXL. Ceea ce putem face insa, este sa aratam bine chiar si cu cateva kg in plus, iar acest lucru il putem face prin vestimentatie.
Femeile sunt norocoase, in conditiile in care exista o multime de optiuni pentru ele chiar si atunci cand sunt ceva mai plinute. Ce fac barbatii, insa? Este suficient sa mearga in magazine dedicate persoanelor grase si sa isi cumpere pantaloni, tricouri si geci barbati marimi mari?

Cu siguranța, nu. Exista o serie de reguli pe care orice bărbat plinut trebuie sa le respecte.

Care sunt aceste reguli?

  1. Nu purta haine mulate. Acestea au un efect extrem de neplăcut, oferind senzația unui corp mult prea mare pentru hainele purtate. Nu trebuie sa dai nici in cealalta extrema insa, hainele prea largi avand acelasi efect: dau impresia unui corp mult prea mare.
  2. Nu purta doar haine inchise la culoare! Este adevarat ca negrul poate sa subtieze, insa daca porti doar negru, s-ar putea sa devii mult prea monoton. Poti sa porti si alte culori, atata vreme cat stii cum sa le combini. De asemenea, trebuie sa acorzi o mare importanta accesoriilor si sa le porti cat mai corect.
  3. Evita cureaua. Daca o porti sub burta va da impresia unor picioare scurte si va pune accent pe burta iar daca o porti peste poate sa dea impresia ca esti Obelix. Cel mai bine este sa porti bretele, care au avantajul de a lungi corpul.
  4. Evita liniile orizontale. Poti purta culori, insa nu purta niciodata linii orizontale. La fel ca bretelele, liniile verticale sunt cele care te vor face sa pari mai lung.
  5. Culoare inchisa trebuie sa fie intotdeauna in zona corpului. Evita pe cat posibil sa porti haine inchise in zona inferioara a corpului si inchise in zona superioara.

Misiunea unei persoane grase este ceva mai dificila decat a unei persoane slabe, atunci cand vine vorba despre imbracaminte. Totusi, este din ce in ce mai usor sa te bucuri de un outfit perfect,atata vreme cat sunt din ce in ce mai multe magazine de haine xxl, inclusiv in mediul online.

 

No Comments Found

Leave a Reply