Comunicate de presa

ITEXCHANGE CONSULTING SERV recomanda solutii BitDefender pentru securitate online

Un nume cu o rezonanta tot mai mare in cadrul firmelor de consultanta si servicii IT este SC ITEXCHANGE CONSULTING SERV. Aceasta firma se dezvolta constant prin oferirea unui pachet foarte diversificat de servicii si produse in domeniul IT, dar si prin profesionalismul de care da dovada echipa de profesionisti ce lucreaza pentru ITEXCHANGE CONSULTING SERV.

Tot mai multi clienti aleg sa colaboreze cu ITEXCHANGE CONSULTING SERV in materie de servere dedicate, retele virtuale private, administrare servere sau solutii antivirus. Intreaga paleta de servicii si produse IT pe care le ofera cei de la ITEXCHANGE CONSULTING SERV poate fi gasita pe site-ul www.itexchange.eu.

In materie de programe pentru securitate online profesionistii de la ITEXCHANGE CONSULTING SERV recomanda solutii BitDefender. Argumentele care stau la baza acestei recomandari sunt numeroase si extrem de importante pentru oricine isi doreste ca sistemul pe care instaleaza programe antivirus sau anti-Malware sa functioneze in cei mai buni parametrii chiar si dupa instalarea unor astfel de solutii impotriva amenintarilor cibernetice.

Un prim argument se refera la faptul ca aceste solutii BitDefender au implementate cele mai inovative tehnologii in materie de programe antivirus, anti-Malware si anti-spam. In consecinta, indiferent de cat de noi si de agresive sunt programele create de hackeri pentru a accesa fara autorizatie adresele de e-mail sau site-urile, aceste solutii BitDefender vor reusi sa le contractareze cu succes si sa pastreze securitatea online la cele mai inalte cote.

Un al doilea argument pentru care ITEXCHANGE CONSULTING SERV recomanda BitDefender pentru programe impotriva amenintarilor cibernetice se refera la faptul ca acestea pot fi folosite pentru toate dispozitivele conectate la un server sau la sistemul la care ai acces. Prin urmare, nu va trebuie sa cauti pentru fiecare dispozitiv in parte solutii antivirus.

La aceste doua argumente mai putem adauga si faptul ca programele antivirus din gama BitDefender vin cu un grad foarte mare de compatibilitate cu toate sistemele de operare pe care le poti avea in cadrul infrastructurii IT. Si nu in ultimul rand, ITEXCHANGE CONSULTING SERV recomanda solutii BitDefender datorita faptului ca acestea ofera posibilitatea de scanare de tip „cloud”, aceasta scanare oferind o comunicare globala cu toate serverele BitDefender astfel incat sa faca fata si celor mai noi amenintari aparute in materie de siguranta cibernetica.

Alege sa te bucuri de cel mai ridicat nivel de securitate in mediul online optand pentru aceste solutii BitDefender pe care le poti gasi in oferta celor de la ITEXCHANGE CONSULTING SERV. Pentru ca suntem constienti de faptul ca fiecare client are diferite nevoi si cerinte in materie de programe antivirus, anti-Malware si anti-spam, echipa ce lucreaza pentru ITEXCHANGE CONSULTING SERV este pregatita pentru a veni cu oferte individualizate pentru fiecare client.

Securizarea comunicarii si operatiunilor in mediul online inseamna increderea clientilor si a colaboratorilor, iar aceasta incredere este drumul catre succesul afacerii. Prin urmare, alege solutii BitDefender de la ITEXCHANGE CONSULTING SERV si intreaga ta infrastructura IT va fi in siguranta. La ITEXCHANGE CONSULTING SERV vei beneficia de asistenta tehnica in orice aspect legat de programele antivirus si astfel vei alege in deplina cunostinta de cauza.

No Comments Found

Leave a Reply