Comunicate de presa

Servicii de top in domeniul reparatiilor cutiilor de viteze automate

Chiar daca la inceput romanii au fost reticenti in a achizitiona masini avand cutii de viteze automate, in ultimii ani numarul acestor masini au crescut si in tara noastra. Iar acest lucru se datoreaza in principal avantajelor pe care o astfel de masina le ofera soferilor care aleg sa treaca de la o masina pe cutie manuala de viteze la una pe cutie automata.

Principalele avantaje se refera la faptul ca soferul nu mai trebuie sa isi ia mainile de pe volan atunci cand conduce masina, avand astfel un control mai bun asupra masinii, dar si la faptul ca aceste masini ofera un plus de mobilitate cand soferul este la volan ca urmare a lipsei pedalei de ambreiaj.

Prin prisma faptului ca tot mai multi sunt soferii care opteaza in ultimul timp pentru masini cu cutie de viteze automata, SC Automatic Gearbox SRL s-a specializat temeinic pe cutii automate de viteze si prin urmare ofera inspectii tehnice periodice si reparatii cutii automate la cele mai inalte standarde.

Numarul de mecanici ce ofera reparatii cutii automate este destul de mic comparativ cu cererea de astfel de servicii si prin urmare echipa de la Automatic Gearbox a dorit sa vina in intampinarea acelor soferi care au ales sa se bucure de avantajele oferite de aceste masini avand cutii automate de viteze.

Profesionistii de la Automatic Gearbox detin o experienta de peste 20 de ani in ceea ce inseamna rezolvarea defectiunilor cutiilor de viteze. Pe baza acestui fundament foarte solid, mecanicii de la Automatic Gearbox s-au specializat in tari precum Olanda si Germania in reparatii cutii automate astfel incat sa ofere oricarui client servicii de top in ceea ce inseamna reparatii cutii automate.

Pe langa aceasta foarte buna pregatire tehnica si experienta bogata in solutionarea oricarei defectiuni aparute la cutia de viteze a masinii, cei de la Automatic Gearbox sunt autorizati RAR si ofera servicii de diagnoza si testare pentru toate tipurile de masini. Trebuie spus ca serviciile de diagnoza oferite de aceasta firma de service auto sunt gratuite si se pot face oricand, nefiind nevoie de o programare pentru diagnoza.

Intreaga paleta de servicii oferite de Automatic Gearbox poate fi gasita pe site-ul nostru, si anume www.reparatiecutieautomata.ro.Cutia de viteze a masinii reprezinta o piesa fundamentala pentru o functionare corespunzatoare a masinii. Prin urmare, este recomandat ca la anumite perioade de timp sa efectuezi o revizie tehnica a cutiei de viteze. Daca in urma reviziei se vor identifica defectiuni, echipa de la Automatic Gearbox va efectua reparatiile necesare sau schimbarea pieselor deteriorate.

Pentru oricare dintre aceste operații vei beneficia de garanție. Pentru a te ajuta sa faci economii, mecanicii de la Automatic Gearbox vor incerca sa reconditioneze piesele avariate si doar in cazul in care acest lucru nu este posibil se va trece la inlocuirea pieselor cu unele noi. Aceste piese noi sunt de cea mai buna calitate si sunt originale, fiind furnizate de producatori de top la nivel mondial.In orice moment ai nevoie de reparatii cutii automate de top, alege Automatic Gearbox.

No Comments Found

Leave a Reply