Fără categorie

Niciun restaurant fara separatoare grasimi!

Imaginati-va o casa mare in care goliti tigaile de grasime pe podea! V-ar placea sa traiti intr-un asemenea mediu? In afara faptului ca in orice moment puteti sa alunecati si sa va accidentati grav, mirosul din jur devine oribil. Grasimea se degradeaza si in contact cu alte substante emana izuri care va scot urgent afara din casa. In uleiul sau untura aceea s-au prajit bucati de carne, peste, cartofi si toate sunt impregnate cu mirosuri specifice.

Si mediul poate fi privit ca o locuinta, uriasa noastra casa pe care o folosim la comun si lucrul cel mai important, pe care o lasam mostenire copiilor, nepotilor si stranepotilor nostri!
Te lasa inima sa lasi mostenire o casa cu podelele pline de grasime urat mirositoare si alunecoasa? In mod cinstit nu se cuvine sa faci asta, ci trebuie sa fii extrem de atent sa lasi curat in urma ta pe oriunde vei trece.


Pentru asta s-au inventat separatoarele de grasimi si pe viitor vor fi obligatorii in restaurante si unitatile de alimentatie publica, iar intreprinzatorii trebuie sa stie la cine pot solicita cele mai rapide, bune si sigure servicii de vidanjare separatoare de grasimi la cele mai mici preturi. Numele magic Calypsomono.ro asigura golirea separatoarelor de grasimi la timp si depozitarea acestor substante daunatoare in locuri sigure, care nu afecteaza mediul sub nicio forma.
De ce sa nu arunci grasimea in chiuveta sau in vasul de toaleta?

Fiindca sistemul de canalizare se poate infunda in orice moment si vei plati scump delasarea ta. Interventia instalatorului ia mai mult timp decat instalarea separatorului de grasimi sub chiuveta si solictarea personalului care sa goleasca recipientul. La acest motiv se adauga urmatorul. Sa zicem ca avem mare noroc si tevile nu se infunda! Apa plina de grasime ajunge pe pamant si ii depreciaza calitatile. De la o petrecere cu mii de invitati pentru care s-au gatit 4-5 feluri de mancare se strange o cantitate uriasa de grasime toxica (gresesc enorm cei care prajesc de doua-trei ori alimente in acelasi ulei!) care afecteaza fertilitatea solului si distrug multe plante care cresc pe el sau ucid animalele sensibile care nu suporta grasimile.

Si pe uscat au loc catastrofe ecologice. Nu numai un tanc petrolier ce deverseaza petrol in mare ucide pasari si mii de pesti, ci si grasimea aruncata pe pamant. De la suprafata solului, uleiul in care s-a prajit ceapa sau pestele ajunge la panza freatica si ne miram degeaba ca apa venita de la adancimi mari are un miros, o culoare sau un gust dubios!
Noi am facut asta, iar pretul va fi platit de generatii intregi de oameni.
Decontul este dureros, fiindca asa pot sa apara si bolile usoare sau mai grave. Cred ca ati inteles acum de ce peste cativa ani sub fiecare chiuveta a unui restaurant va fi un separator de grasimi care va fi golit repede, sigur si ieftin de catre Calypsomono.ro.

Si gospodariile individuale au probleme cu grasimile menajere si nu stiu cum sa scape de ele. Dupa o sesiune de pregatit cina sau pranzul ramane destul de multa grasime care sa puna in pericol buna functionare a sistemului de scurgere a apei menajere. Evident ca multe gospodine au patit-o pe pielea lor invatand cat de scump se plateste gestul de a arunca tot ce este lichid in chiuveta sau in vasul de toaleta.

Grasimea este la fel de periculoasa in ceea ce priveste riscul infundarii ca zatul de cafea sau ca resturile unei ciorbe de zarzavat care nu se mai manaca fiind veche, rasturnate in chiuveta. Decolmatarea sau reabilitarea canalizarii costa mult mai scump decat montarea separatoarelor de grasime si golirea lor in mod regulat de catre specialistii firmei prezentate mai sus. Ei sunt la curent cu tot ceea ce apare nou pe piata in materie de vidanjare, decolmatare canalizare si racorduri canalizare ca si reabilitarea sistemelor vechi de canalizare.

Tot ei consiliaza la cerere si in mod gratuit clientii, iar cand se prezinta sa isi ofere serviciile vin cu toate echipamentele si utilajele necesare, acestea fiind cele mai performante din lume.
Calypsomono.ro lucreaza curat, mecanizat si sigur ca afara. Pana si vidanjele sunt ecologice, fiindca nu lasa niciun strop din substantele colectate sa se scurga pe pamant si niciun miros insuportabil sa vicieze aerul.

No Comments Found

Leave a Reply