Fără categorie

Jaluzele verticale pe senzori pot fi comandate de pe site-ul magazinului Aluroller.ro

Jaluzelele sunt foarte importante intr-o casa din multe puncte de vedere. Iata lista avantajelor pe care le ofera acestea:

  1. Ofera locatarilor intimitatea de care au nevoie. Noaptea, in bezna de afara, nu ii vezi pe cei care iti urmaresc miscarile, dar ei te pot urmari minute in sir, cum te pregatesti de culcare, cum iti dai jos hainele sa te imbraci in pijamale.

Cand geamul este acoperit, poti pleca linistit in concediu, fiindca nimeni nu vede ca nu esti acasa. In plus, nu iti convine sa se vada din exterior ca nu ai strans patul sau sa se inventarieze lucrurile pe care le ai in casa.

  1. Infrumuseteaza aspectul casei. Jaluzele verticale se vad foarte frumos, mai ales daca sunt alese bine culorile. La o locuinta in care accentul cade pe maro, se pot comanda jaluzele verticale de la adresa https://www.aluroller.ro/jaluzele-verticale crem, bej, galben pai, protocalii (o nuanta placuta, nu una stridenta sau fosforescenta), maro deschis, bordo sau rosii.

Exista multe posibilitati combinatorii care scot o locuinta din monotonia cromatica.

  1. Ajuta persoanele hipersensibile din casa sa treaca mai usor peste perioadele de furtuna. Stiu multi oameni care se tem de fulgere si carora le creste tensiunea cand vad cum focul din cer cade peste firele de electricitate sau cum reusesc sa reteze varfurile pomilor. Cu jaluzele verticale, aceasta teama este mult diminuata, fiindca trase la timp, impiedica omul cu probleme sa mai vada spectacolul.
  2. Impiedica actiunea razelor solare si patrunderea caldurii si a luminii violente in locuinta. In anumite momente ale zilei, nu poti sta intr-o anumita parte a casei din cauza luminii care iti vine in ochi. Fara jaluzele, aparatele de conditionat lucreaza mai mult sa faca fata caldurii care vine din afara.

In prezent, nevoia de jaluzele verticale s-a generalizat, de cand la noi in tara au patruns temperaturile caniculare si au loc si fenomene meteo extreme. Ele sunt omniprezente in case particulare, dar si la sediile firmelor renumite, in halele de productie, in companii sau institutii.

Spre deosebite de jaluzelele vechi care se ridicau si se lasau dupa dorinta proprietarului, cele moderne se pot manipula in asa fel, incat lumina sa fie reglata perfect. Cand ne dorim putina lumina, le putem pozitiona in asa fel, incat lumina diurna sa se strecoare in casele sau birourile noastre.

Pa site-ul magazinului Aluroller.ro am descoperit insa jaluzele verticale originale care pot fi manipulate prin intermediul unei telecomenzi care functioneaza cu baterii, dar poate fi si incarcata la priza si jaluzele verticale pe senzori, care se pozitioneaza in functie de intensitatea si pozitia razelor solare.

Jaluzelele pe senzori sunt cele mai bune, fiindca avem certitudinea ca functioneaza si cand nu suntem acasa, prin urmare, la intoarcerea de la serviciu nu gasim in dormitor temperaturi caniculare, fiindca am uitat sa tragem jaluzelele.

Materialele din care sunt facute nu isi pierd stralucirea si nu se taie din cauza razelor solare.

Aluroller ofera o gama de produse indispensabile in asigurarea confortului si linistii din casa, dar si o serie de servicii de calitate premium. Uneori incercam sa masuram si noi dimensiunile geamurilor pentru jaluzele verticale sau ale locului in care va fi montata tamplaria din PVC, dar nu facem mereu cu acuratete acest lucru si ne trezim la domiciliu cu lucruri care nu se potrivesc din cauza unor mici erori. O eroare de 1 cm, tot eroare este si se corecteaza cu mari eforturi.

Specialistii de la magazinul care se afla in topul celor mai bune din tara la categoriile tamplarie moderna, jaluzele verticale, rulouri exterioare si plase insecte vin la domiciliul vostru si fac masuratorile, ca produsele cumparate de la ei sa poata fi montate perfect, fara ajustari.

In plus, la fata locului va puteti sfatui cu ei, fiindca stiu cel mai bine ce produse se potrivesc unui anumit tip de locuinta si mediului in care aceasta se afla.

Nici montajul nu este usor, chiar daca exista persoane care au impresia ca nu ai cum sa gresesti, cand ai o schita sau ghidul in fata. Montajul asigurat de oamenii cu pregatire in domeniu asigura buna functionare a rulourilor si jaluzelelor verticale, mai ales daca sunt actionate prin telecomanda sau functioneaza pe baza de senzori.

Si reparatiile tamplariei PVC sunt importante si nu pot fi facute de oricine. Este bine sa avem grija de lucurile importante ale casei, in mod special de cele care au costat destul de mult.

Dupa cum vedeti exista multe motive care ne indeamna sa colaboram cu acest magazin la amenajarea casei noastre, iar acestea sunt:

-calitatea si diversitatea produselor disponibile pe site de care depinde confortul nostru. Atat sistemele de protectie interioare (jaluzele), cat si cele exterioare (rulouri) se gasesc in acelasi loc. Ele pot fi comandate impreuna si livrate impreuna pentru a se scuti timp, bani si efort.

-preturile accesibile la marfuri de calitate superioara. Tamplaria este adusa din Germania, iar lumea stie totul despre calitatea nemteasca.

-lucrari de proiectare, montaj si reparatii executate impecabil si repede.

No Comments Found

Leave a Reply