advertoriale

Ingrasaminte Hidrosolubile, NPK Hidrosolubil pentru recolte bogate

Foarte multe persoane aleg sa se orienteze catre agricultura, deoarece considera ca este un domeniu de viitor, nemuritor chiar. Agricultura este stiinta si arta cultivarii plantelor si a cresterii animalelor. Agricultura a fost dezvoltarea cheie in ascensiunea civilizatiei umane sedentare, prin care agricultura de specii domesticite a creat surplusuri alimentare care le-au permis oamenilor sa traiasca in orase. Istoria agriculturii a inceput in urma cu mii de ani, iar de atunci a fost intr-o continua schimbare si evolutie. Plantele au fost cultivate independent, in cel putin 11 regiuni ale lumii. De asemenea, agricultura industriala bazata pe monocultura pe scara larga, in secolul XX a ajuns chiar sa domine productia agricola, desi aproximativ 2 miliarde de oameni inca depindeau de agricultura de subzistenta.

Merita sau nu sa pornesti o afacere in acest domeniu?

Agronomia moderna, cresterea plantelor, produsele agrochimice, cum ar fi pesticidele si ingrasamintele, precum si evolutiile tehnologice au crescut randamentele. Cresterea selectiva si practicile moderne in cresterea animalelor au sporit, in mod similar, productia de carne.

Produsele agricole majore pot fi grupate in alimente, fibre, combustibili si materii prime (cum ar fi cauciucul). Clasele alimentare includ cereale (bob de cereale), legume, fructe, uleiuri, carne, lapte, ciuperci si oua. Peste o treime din lucratorii din lume sunt angajati in agricultura, pe locul al doilea, doar dupa sectorul serviciilor, desi numarul lucratorilor agricoli din tarile dezvoltate a scazut semnificativ de-a lungul secolelor.

Asadar, raspunsul la aceasta intrebare este: da. Daca detineti o bucata mare de teren, puteti porni o afacere cu fonduri europene nerambursabile. Sau daca detineti pamant mai putin, puteti opta pentru solarii. Indiferent de optiunea in care va incadrati, prelucrarea pamantului este o alegere buna.

Iata domeniile agriculturii din care puteti alege:

  • Acvacultura: se ocupa cu cresterea plantelor si a animalelor care traiesc in apa, in special in mari si oceane;
  • Agrofitotehnia: se ocupa de cultura plantelor de camp, a plantelor furajere si a plantelor tehnice;
  • Apicultura: se ocupa cu cresterea albinelor pentru obtinerea de miere si ceara, avand si importantul rol de polenizare a plantelor aflate in zona de crestere a albinelor;
  • Avicultura: se ocupa cu cresterea pasarilor;
  • Horticultura: se ocupa cu selectionarea si cresterea legumelor, pomilor fructiferi, viei, arbustilor fructiferi si decorativi, florilor, plantelor ornamentale, plantelor tropicale si a plantelor de sera;
  • Moluscocultura: se ocupa de cresterea molustelor, atat terestre, asa cum sunt melcii comestibili, dar si a molustelor acvatice, asa cum ar fi scoicile;
  • Piscicultura: se ocupa de cresterea pestilor in diferite conditii, dar si in sistem industrial;
  • Sericicultura: se ocupa de cresterea viermilor de matase;
  • Silvicultura: se ocupa cu studiul, cresterea, exploatarea si protejarea arborilor ce formeaza padurile, controlul si protectia faunei si florei din paduri;
  • Zootehnia: se ocupa de cresterea animalelor domestice, mai exact a mamiferelor de uscat domesticite, in scopul obtinerii de lapte, carne, lana si piei sau blanuri.

Cunoscand domeniile agriculturii, puteti sa va orientati catre cea cu care rezonati cel mai bine. Daca va orientati catre recolte de legume, atunci trebuie neaparat sa luati in considerare si gama de Ingrasaminte Hidrosolubile, NPK Hidrosolubil pentru recolte bogate de pe Esenzi.ro. Cu ajutorul lor, duceti productivitatea recoltelor la un alt nivel. Aceste ingrasaminte lichide se adreseaza multor soiuri de legume si fructe si actioneaza eficient fara a afecta calitatea produselor. Pentru toti cei care vor sa obtina productii foarte bune, este indicat sa se apeleze la aceste ingrasaminte, deoarece soiurile pe care le plantati nu pot face fata conditiilor meteorologice si caracteristicilor solului, daca nu primesc ingrasaminte lichide corespunzatoare. Pe langa alti factori foarte importanti in stabilirea unei productivitati foarte bune, folosirea de ingrasaminte lichide are capacitatea de a aduce exact in nutrientii de care pomii sau plantele au nevoie inclusiv in sezonul rece.

Esenzi.ro te ajuta sa iti dezvolti afacerea in domeniul agriculturii

Esenzi.ro te ajuta sa iti dezvolti afacerea in domeniul agriculturii, prin prisma produselor de calitate pe care le ofera. Puteti descoperi toata gama lor de produse cu o simpla vizita la ei pe site, ca sa va convingeti personal de acest lucru. Nu doar ca veti gasi produse de calitate, ci si preturi mai mult decat accesibile, astfel incat sa puteti cumpara tot ce va trebuie. Esenzi.ro este partenerul de nadejde pe care trebuie sa il aveti alaturi, pentru ca va ajuta de fiecare data. Puteti sa va puneti nadejdea in produsele si in serviciile lor si nu o sa va para rau pentru alegerea facuta. Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant, puteti sa va convingeti de acest lucru cu o singura comanda la ei pe site. Ei nu fac niciodata rabat de la calitate.

Produsele Esenzi.ro sunt recunoscute in toata tara, atat de catre oameni care practica agricultura la nivel de hobby, cat si de catre producatori renumiti, care sunt in acest domeniu de foarte mult timp.

No Comments Found

Leave a Reply