articole

Stil textura si decor!

Atunci cand intri intr-o camera, primele lucruri care te vor surprinde sunt sau ar trebui sa fie covorul, culoarea peretilor si tablourile. Insa, dintre toate acestea, covorul se remarca cel mai mult, fiind si un element de confort.

Covorul are o lunga relatia cu istoria oamenilor, deoarece acesta a fost “tesut” inca de la inceputurile civilizatiei si a servit drept simbol al avutiei si statutului social. In ziua de astazi covoarele sunt accesibile oricui, iar majoritatea magazinelor ofera covoare tesute printr-un mecanism industrial.

Magazinul sanito.ro ofera o gama vasta de covoare profesionale, destinate pentru ambientul si confortul mai multor tipuri incaperi. Sanito.ro este recunoscut drept un furnizor de incredere pentru produse de curatenie si accesorii. Pe site, clientii pot alege covoare din categorii precum mocheta profesionale, covoare birou, covorase interior, covorase dezinfectante, covorase horeca, covoare exterior.

Diferite tipuri de covoare pentru toate stilurile interioare

Daca doriti sa creati un decor chic si exotic in casa dvs., optati pentru covorul kilim sau covorul persan cu accente boeme. Aceste modele va invita sa calatoriti si sa evadati, facand parte din trendul kinfolk. De asemenea, ofera o atmosfera confortabila, astfel incat sa va puteti bucura de ele in perioada rece. Pentru un decor minimalist, multicolor sau monocrom, cautati un covor de bumbac, cu modele geometrice, care promite sa va energizeze interiorul cu stilul sau grafic. Daca sunteti in cautarea unui decor elegant si natural, introduceti in decorul casei un covor realizat din materiale vegetale. Modelele sunt numeroase si pline de stil pentru a sublima usor camera in care va fi pusa. Un covor oriental este binevenit intr-o casa lipsita de caldura,  mai ales casele cu pereti decorati in culori reci. Cu siguranta, te va seduce cu farmecul sau exceptional si atipic. Majoritatea acestor covoare sunt tesute manual, fie ca sunt din matase, lana sau bumbac. Stilurile sunt variate si veti gasi cu usurinta modele contemporane si traditionale.

In sufragerie, covorul, fie personalizat sau standard, adauga intotdeauna o atingere confortabila si calda. Oricare ar fi materialul din care este realizat: fie lana, bumbac, fibre vegetale, fleece, persan, kilim … covorul este elementul emblematic, decorativ si esential la fel ca masa de cafea si canapeaua.

Sanito.ro nu duce lipsa de modele de covoare, iar gama lor nu este limitata doar la covoare pentru interior sau birou. De la acest furnizor, chiar si cei mai profesionisti pot achizitiona covorase dezinfectante, care sunt folosite in domeniul farmaceutic, medical, sau in institutii de tip laborator.

Gama de covorase de intrare anti-murdarire profesionale va fi perfecta pentru a va echipa intrarile sau iesirile din cladiri, companii sau magazine si va pastra astfel spatiile curate.

Pentru a transmite o imagine buna despre firma dvs., trebuie sa va asigurati mai intai igiena si curatenia intrarii dvs in cladire. Curatenia spatiilor este implicata direct in calitatea receptiei, in imaginea de marca a unitatii si contribuie la siguranta angajatilor si a vizitatorilor. Adesea, atunci cand proiectam o cladire, functionalitatea covoraselor de intrare este trecuta cu vederea, chiar daca aceste covoare sunt prima linie de aparare pentru a impiedica murdaria si resturile sa intre in spatii si pot elimina pana la 80% din murdarie.

 

 

No Comments Found

Leave a Reply