Jocuri cu ben 10 pentru copii

Eroul celor mici, dar si al celor de varste mijlocii, Ben, se perinda pe site-urile cu jocuri, incercand sa duca la bun sfarsit diferite misiuni cu ajutorul tau. Inca nu a depasit varsta de zece ani, insa dispune de curajul a cel putin zece oameni, luptand deopotriva cu cotropitorii orasului in Protectorul Orasului, facandu-le fata creaturilor zombie in Ben 10 Vs Zombies si, ceva mai apropiat de activitatile obisnuite ale unui pusti de varsta sa, Ben isi dedica timpul unei partide de baschet sau puzzle, totul desfasurandu-se sub atenta ta manuire, din moment ce ii poti controla miscarile prin intermediul tastaturii.

Asadar, jocuri cu Ben 10 pentru toate varstele si toate gusturile. Oricat de super-erou ar fi, Ben are nevoie ca tu sa il ghidezi prin bezna ce a pus stapanire pe pestera pe care trebuie sa o traverseze (Cavern Run) sau sa il ajuti in lupta cu raufacatorii in timp ce ia chipul unui samurai venit sa instaureze linistea perturbata de prezenta unor creaturi malefice, gata-gata sa il inhate in orice secunda. Celebrul personaj, vazut pentru prima oara pe postul de desene animate Cartoon Network, se descurca in orice situatie, spre deliciul fanilor sai din intreaga lume, care il sorbesc din priviri, fie direct pe TV, fie cu ajutorul acestor jocuri, de o complexitate crescanda pe masura ce avansezi cu misiunile.

Frumusetea acestor aplicatii tip flash constau si in faptul ca nu iti solicita foarte mult procesorul calculatorului, utilizatorul putand lua o mica pauza de lucru si, respectiv, sa deschida o fereastra separata in care sa se joace cat ii pofteste bunul sau plac. Ben nu este singurul joc disponibil, mare parte din aceste pagini web incluzand o paleta mai larga de jocuri. Printre acestea, si cele de gatit, actiune, de colorat, cu motociclete, masini, cu lupte si multe altele. Va las pe voi sa le descoperiti.

One thought on “Jocuri cu ben 10 pentru copii

Comments are closed.