Horoscop si dictionar de vise….

Am intrat pe internet de curand sa ma uit si eu la horoscop zilnic si am vazut ca zodia mea o sa aiba o zi buna si plina de bani si prosperitate. Horoscoapele online nu sunt ca cele de la stiri nesigure si nefondate ci ele sunt de la surse foarte bune si forte adevarate si tot ce scrie intr-un horoscop online sau chiar si din ziar este foarte adevarat. Am vazut tot felul de horoscoape de la cele din ziare,televizoare,radio pana la cele de pe facebook si cele online.

Unele sunt nefondate si sunt puse alandala dar undele cum ar fi cele online sau cele din ziare sau televiziune au un strop mai mare de adevar. Dintr-un horoscop online am intrat pe un dictionar de vise care iti arata tot felul de chestii si iti traduce ori ce ti s-ar intampla intr-un vis. Din acest dictionar am aflat ce inseamna unele vise. De exemplu urletele daca le auzi in somn nu este bine deoarece inseamna doliu dar daca tipi tu in somn inseamna o viata fericita sau urlete de animale auzite in visul tau inseamana o surpriza neplacuta.

One thought on “Horoscop si dictionar de vise….

  1. Sunt multe interpretari ale viselor. Conteaza sa te informezi din mai multe surse si sa compari rezultatele obtinute. Eu sincer, nu prea cred in horoscop, de foarte multe ori se intampla exact pe langa asa ca am renuntat sa il mai citesc sau sa il mai iau in seama.

Comments are closed.