Diete si retete de slabit

In Romania dar nu numai ci in intreaga lume sunt foarte multi oameni ce au trecut de greutatea normala cu mult acestora li se spune obezi. Acestor oameni care nu se pot opri din mancat alimente de la fast food le recomand diete pentru slabit pentru ca nu ii critic ca si eu mananc din cand in cand de la fast food dar nu mereu odata pe saptamana sau odata la doua spatamani pentru ca nu imi place prea mult mancarea fast food. Prefer o alimentatie sanatoasa cum ar fi mancarea facut in casa (ciorba,sarmale,sosuri) deoarece acolo stim ce se pune in acea macare si nu se baga tot felul de chimicale si mai stiu eu ce alte prostii.

Cele mai bune diete sunt acelea cu produse naturale nu cu pastile sau tot felul de curi de slabire. Multi oameni tinand aceste curi de slabire mor sau chiar se imbolnavesc mai rau. Femeile tin si ele diete pentru a avea un trup de invidiat fata de celelalte femei.

 

6 thoughts on “Diete si retete de slabit

  1. Nu e nvoiee sa le vanturi . Daca ai citit reteta pana la capat acolo am specificat ce folosesc pentru a impiedica formarea de floare …. Deci muraturile mele nu trebuiesc vanturate 🙂

Comments are closed.