Oameni atinsi de Dumnezeu.

Prințul familiei regale din Kuweit a renunţat la credinţa islamică şi s-a convertit la creştinism.
Conform agenţiei de ştiri Mohabat, Al-haqiqa, este un creştin arab care difuzează programe prin satelit la televizor, programele lui fiind ascultate de către prinţul Kuweitului, Al-Sabah Abdollah.
Un canal de televiziune a transmis că prințul Abdollah Al-Sabah provine din familia regală din Kuweit, familie care conduce în prezent ţara. Televiziunea a declarat recent că prințul renunţat la credinţa sa musulmană şi s-a convertit la creştinism.
Știrea a fost transmisă chiar de prinț, care a înregistrat un fișier audio. În vocea de pe fisierul audio este prezentat Abdollah Al-Sabah care declară: “În primul rând, sunt total de acord cu distribuirea acestui fişier audio şi declar că dacă mă vor ucide, pentru acest fişier audio, voi merge în prezenţa lui Isus Hristos şi să fiu cu El pentru eternitate. Eu sunt mulţumit, pentru că adevărul din Biblie m-a condus la calea cea dreaptă.
Această ştire a fost în topul lumii arabe, mai ales, şi a ajuns chiar la guvernul iranian. Unele site-uri independente de ştiri au contrazis acest lucru şi alte declaraţii cu privire la prințul din Kuweit, spunând că, “nu e nimeni din familia regală din Kuweit cu acest nume.”
Kuweit este un stat din Orientul Mijlociu, care se învecinează cu Irak, Arabia Saudită, Iran, și Golful Persic. Capitala Kuweitului este, de asemenea, numită Kuweit.

Islamul este religia oficială în Kuweit şi cea mai mare parte a populaţiei este musulmană. Doar 4% din populaţie este creştină şi un mic grup de alte religii. Articolul 2 din Constituţia din Kuweit spune că: “Islamul este religia oficială a ţării şi Sharia este principala sursă a legislaţiei”