Jocuri potrivite pentru copii

Inca de cand sunt mici copiii se joaca cu tot felul de jucarii. Daca sunt fetite automat e vor juca uc tot felul de papusi si maimutoate de plus, in comparati cu baitii care mereu vor fi atrasi de masinute, de jocuri cu impuscaturi si multe altele. Desigur ca aceasta nu trebuie sa fie o regula si asta ne dam seama imediat daca ne uitam cate femei sunt recent in functii care odata ar fi fost demne doar de barbate sau create doar pentru cei de sex masculine.

In zilele noastre copiii au acces la tot felul de informatii si odata ce au ajuns la varsta la care pot acea acces la calculatoare este destul de usor sa joace tot felul de jocuri, precum Poligon Game, de exemplu, care in imaginatia lor ii pregateste pentru un viitor in care ei vor fi aceia care vor lua lectii de tir si care vor avea joburi ce le va permite sa salveze lumea.

Exista atat de mule variante de jocuri incat cu greu pot alege un anumit joc de tras cu arma atunci cand iti doresti unul. Variante sunt la tot pasul si din cele mai usoare pana la cele mai complicate, pentru diferite categorii de varste. Desigur ca si acestea sunt perfectionate in timp, creatorii acestora incercand sa le ofere jucatorilor cele mai bune experience de joc, la cele mai inalte cote.

Crearea unui joc este destul de complicat si complexa. Porneste de la alegerea tipului de joc, 2D sau 3D, a genului acestuia precum actiune sau aventura, o anumita poveste trebuie creata pornind de la o idée de baza, fiecare joc necesita personaje care trebuie schitate, trebuie desenate si modelate in 2D sau 3D, toate acestea in functie de grafica jocului. Toate efectele speciale trebuie gandite foarte bine, fiecare sunet in parte necesita numeroase pregatiri, programarea propriu zisa a jocului reprezinta un aspect foarte important, prcum si testare si optimizarea jocului ce sunt foarte necesare pentru a se asigura ca jocul merge corespunzator si c resursele computerului nu vor fi epuizate inutil. In caz ca apar anumite erori acestea trebuie rectificate pentru a se asigura o bun functionare a jocului.

Dupa cum se pate observa exista numerosi pasi care se fac pentru a se crea un joc complex si este nevoie de destul de mult timp pentru a se duce la capat un astfel de proiect. Se fac zeci de verificari, modificari si iar verificari astfel incat cei care aleg sa incerce jocul sa fie multumiti din toate punctele de vedere de jocul pe care l-au ales.