Internet Personale

Lectia despre parfumuri.

E onorant sa mirosi frumos.Daca nu pentru tine macar pentru ceilalti.Astazi parfumul reprezinta incontestabil un must-have pentru oricine se doreste a fi chic. Da, il porti, dai bani destui pe el atunci cand vrei sa lasi in urma ta aroma pe care o lasa si vedetele de la Hollywood, dar cel mai important este sa stii sa il alegi, evident dupa gusturile tale.

Parfumul urca femeia pe un piedestal

O poate urca, dar la fel de repede poate sa o si coboare. E important sa stii sa alegi parfumul pentru ca risti sa mirosi ca o prajitura, sau sa fie atat de tare incat sa se taraie dupa tine ca un caine dupa stapan atunci cand intri intr-o incapere. Pentru cea care vrea sa impresioneze barbatul de langa ea, se spune ca trebuie sa se parfumeze in asa fel incat atunci cand se desparte de partener sa-i ramana aceluia ca amintire parfumul ei. In sensul ca el poate sa uite cum arata gura ei, ochii ei, dar aroma care o imbraca, niciodata.

Insa pentru asta e nevoie ca parfumul sa fie potrivit, sa nu folosesti ceva care nu poate face “chimie” cu pielea ta, mai ales in cazul in care nu esti fidela unei singure arome. Foarte multe femei au mai multe parfumuri cu care se ,,imbraca”, in functie de anotimp, in functie de locul in care se afla, sau in functie de starea in care se afla. De asemenea exista femei care adora parfumurile barbatesti, unele pentru ca persista mai mult, altele pentru ca le fac sa se simta mai puternice. Daca esti una dintre ele, ai grija ce alegi pentru ca ph-ul unei femei este diferit de cel al barbatilor, iar un astfel de parfum nu ar da bine tot timpul pe tine.

Un alt indiciu, cel mai relevant în condiţiile în care cunoaşteţi parfumul, este mirosul. Parfumurile contrafăcute au o mireasmă mai înţepătoare şi le lipsesc cele trei stadii. Folosesc alcool de slabă calitate şi din acest motiv este alterat mirosul produsului.Parfumuri Hugo Boss sunt unele dintre cele mai cautate produse pe piata. Dacă nu cunoaşteţi parfumul, dar după ce l-aţi cumpărat vreţi să vă asiguraţi că este original, puteţi trece pe la parfumerie şi verifica mirosului original.

 

.

1 Comment

  • Pato Basil

    ma intreb sincer de unde mai gasim chestii originale 🙁

    Reply

Leave a Reply