Lecții de șoferie în mașini de lux

Maşini de zeci de mii de euro, decapotabile sau cu tracţiune integrală, cu cele mai noi dotări! Nu sunt expuse la un salon auto, ci în parcarea unor şcoli de şoferi din Braşov. Cei care îşi doresc permisul auto au şansa să ia primele ore de condus la volanul unor automobile pe care, probabil, unii dintre ei cu greu şi le vor mai permite apoi ca şoferi cu acte în regulă. Patronii şcolilor au riscat şi au investit enorm, dar par să fi găsit reţeta de succes în afaceri – au permanent cursanţi pentru aceste maşini de lux, deşi preţul cursurilor este mai mare.


Concurenţa e dură, aşa că unele şcoli de şoferi din Braşov par să fi găsit calea spre succes: şi-au dotat parcurile auto cu cele mai noi modele de maşini. Diana învaţă să conducă la volanul unei maşini decapotabile. Orele de şofat sunt o plăcere, recunoaşte ea: „Te-ai uitat şi la maşină… sigur, să fie o maşină cât de cât nouă care să-mi poată oferi condiţiile de care am nevoie pentru un începător”.

Patronii şcolilor de şoferi au investit masiv în parcurile auto. Nu degeaba însă, pentru că acum au şi profit! Zilnic, cel puţin patru cursanţi urcă la volanul acestor maşini scumpe.

George Avram, patronul unei şcoli de şoferi spune că „investiţia a fost de aproximativ 150.000 de euro”. citeste tot…