Linistea din familie

Faptul ca ne dorim liniste in familiile noastre este clar,pentru ca de asta ne casatorim si ne straduim sa dam dovada de dragoste.Dorinta din inimile noastre este aceea de a fi pace si liniste in familie.Faptul ca nu este mereu asa din diferite motive nu face parte din planul familiar.Ce trebuie sa facem atunci cand spiritele se incing si apare nelinistea?

Trebuie facut ceva ca sa reapara linistea si dragosta in casatorie si in familie.Varianta mea personala este si atentie rugaciunea.Daca nu ne rugam la Dumnezeu sa aduca liniste peste inimile noastre si sa lase El pacea va domina nelinistea si cand si cand iese afara rautatea din sanul familie.Tot mai multe famili se destrama pentru ca nu vor sa se ierte intre ei,si sa faca ceva pentru dragostea care candva ia unit.

Psalmul 4;8 spune ”Eu ma culc si adorm in pace, caci numai Tu, Doamne, imi dai liniste deplina in locuinta mea.”

Este exact ce ne dorim liniste deplina in locuinta noastra si in familie.Dar cate familii se ghideaza dupa biblie si cate aplica ce spune Dumnezeu pentru familie? Ce bine ar fi sa ne conducem viata exclusiv dupa Cuvantul lui Dumnezeu. Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti..

7 comentarii Adaugă-l pe al tău
  1. Annitu@ Daca nu vrei sa te rogi la Dumnezeu e treaba ta,oricum ar fi trebuie aplicata invatatura sanatoasa din biblie si sai iertam pe cei din jurul si asa asiguram linistea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *