Vrei sa circuli?

Iati card.Da a trecut ceva timp de cand nu mai folosisem R.A.T.B eu mergand in fiecare zi cu metroul de la Obor si maxi-taxi.-Vreau si eu doua calatorii,cer respectos la casa de bilete.-Da,2 lei si 60 de bani,card aveti? -Nu (ma gandeam ca o sa mil dea odata cu cele 2 calatorisi ca nu trebuie sa platesc pentru el). -Doamna eu vreau 2 calatorii R.A.T.B. nu vreau sa platesc in plus pentru card. -Da iao usor…pe jos,va trebuie card altfel nu se poate.Am plecat cu candul gresit ca o sa merg pe blat,si totusi vreau sa fiu corect.Ma intorc intreb cat costa cardul plus cele 2 calatorii si platesc 6,30 lei.A e bine am crezut ca o sa coste o avere cardul respectiv.Fiind o persoana care crede in Dumnezeu era corect sa insel,clar nu.

8 thoughts on “Vrei sa circuli?

  1. deci cat m-am chinuit cu taica-miu sa il conving ca poate sa mearga si el cu tramvaiul..el nu ca nu, ca nu s-ar descurca cu cardul ala..ca ce bine era pe timpuri cu bilete de hartie 😀

  2. Mananca putin si des dar nu te infometa deoarece acest lucru poate sa duca la slabirea organismului tau si automat la aparitia diverselor boli.

Comments are closed.