Locul unde se imbulzesc sa cumpere apartamente cei care doresc sa locuiasca in Bucuresti

Primaverii, Romana, Unirii, Centru Vechi sau Universitate nu mai sunt demult la moda, fiindca este mult zgomot si poluare in aceste zone, chiar daca reprezinta puncte strategice ale Bucurestiului si au un farmec aparte. In plus, aici au loc manifestatiile de protest si deplasarile oamenilor catre guvern, tot in aceste zone se tin si spectacole, iar noaptea cu greu se poate dormi.
Cine doreste apartamente de vanzare sector 1 alege Shantilake, locatia linistita cu aer curat situata in zona Baneasa, pe malul nordic al lacului Grivita.
Cunoscatorii se afla pe listele de asteptare pentru a obtine un apartament aici, fiindca desi pare un loc rupt de lume si de aglomeratia orasului, in realitate se poate ajunge in cateva minute, oriunde in Bucuresti. Statiile RATB si metroul se afla la cateva minute de mers pe jos.

Zona de lux care ofera apartamente de lux dispune de tot ceea ce are nevoie o familie de la oras pentru supravietuire in conditii decente :
-complexe comerciale si piete
-gradinite normale si cu program prelungit, crese si scoli
-farmacii
-posta.
Sa vorbim putin si despre apartamente ! Cumparatorii stau la rand sa prinda unul fiindca :
-blocurile sunt solide, construite din cele mai trainice materiale si edificate cu simtul raspunderii
-finisajele sunt de calitate
-camerele sunt mari si generoase
-apartamentele sunt bine izolate, astfel ca sunt racoroase vara si calduroase iarna
-eficienta energetica a fost unul din principiile de baza, inca din faza de proiectare. Locatarii vor achita cele mai mici facturi la energie electrica si la caldura iarna.

Zona este foarte linistita, iar copiii vor creste intr-un perimetru al securitatii avand aer curat ca la sate.
Aceasta informatie este utila celor care doresc sa se stabileasca in Bucuresti si au dificultati in alegerea zonei. Grabiti-va ! Mai sunt cateva apartamente in acesta zone rezidentiala !

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *