LPF tv

Se pare ca nea Mitica de la liga are o idee cum ar trebuii sa scape de faliment echipele din liga 1.Bugetul unei echipe se mai poate echilibra datorita meciurilor care erau preluate de televiziunii.Liga I va fi ca Liga din Olanda! Meciurile vor fi transmise de o televiziune a Ligii si toti fanii vor trebui sa plateasca daca vor sa vada meciurile din campionat.Si asa interesul a scazut pentru meciurile din liga 1 multi se uita la alte campionate.Personal am scazut timpul pentru a vede un meci in fiecare etapa ce mai ma uit asa la rezumate in rest nimic.

Seful Ligii a anuntat ca a primit acceptul de la o banca pentru un imprumut de 50 de milioane de euro, iar Liga va transmite singura meciurile din campionat care nu au fost achizitionate in pachetele scoase la licitatie.

Sistemul va fi PAY PER VIEW, precum este campionatul din Olanda sau cum sunt evenimentele sportive din America. Fiecare fan va trebui sa plateasca daca va dori sa vada un meci sau o etapa din campionat.sursa

7 thoughts on “LPF tv

  1. sa si mai platesc sa vad niste meciuri la care as putea sa dorm,astia sunt asa de prosti incat cred ca cineva o sa plateasca sa vada un steaua rapid/dinamo sau alte echipe cat timp ar putea sa le vada pe internet,sincer nu-mi pasa,mai bine vad niste meciuri din campionatul spaniei,sau din Marea Britanie,nu se merita sa platesti pentru niste meciuri de curtea scolii.:)

  2. E corupti mare in fotbal mai, mi-e si rusine sa tin cu o echipa!

    Ps: Imi place mult ideea cu versetul zilei !

Comments are closed.