Personale

Pocainta

Oamenii au nevoie de Dumnezeu si pentru a intra in imparatia Lui dupa ce parasesc aceasta lume trebuie sa se caiasca de pacate.Practic ce trebuie sa faci pentru a fi iertat.Sa faci o rugaciune simpla in care sa recunosti ca esti un pacatos,sa marturiseste toate pacatele si sa iti ceri iertare.Dupa aceea ceri ajutor de la Dumnezeu sa te scape de toate obiceiurile pacatoase si sa duci o viata curata conform Cuvantului sfant (biblia).

Diavolul nu va sta cu mainile in san si doar sa se uite la tine cum nu mai vrei sa pacatuiesti,ba dimpotriva te va ataca pe toate partile si iti va spune sa nu cumva sa te intorci la Dumnezeu si te pocaiesti de pacate.Pocainta inseamna schimbarea minti si a sufletului nu are de a face cu schimbare religie sau a cultului.Toti oamenii care se declara crestini ar trebuii sa fie pocaiti adica schimbati in bine.

Sa renunte la tigari,alcool in exces,droguri,preacurvie,minciuna,inselatorie,furt,desfranare si asa mai departe.

Iata ca scrie in biblie sa ne pocaim de pacate.Fapte 2:38

„Pocaiti-va”, le-a zis Petru, „si fiecare din voi sa fie botezat in Numele lui Isus Hristos, spre iertarea pacatelor voastre; apoi veti primi darul Sfantului Duh.

Cine se caieste de pacatele lui si se intoarce la Dumnezeu va intra in imparatia Lui cine nu ura si gara viermi o sal manace,direct in iad..

2 Comments

 • MyLoBlog.In

  interesant :)….

  Reply
 • TheAlienX

  Niste cuvinte foarte adevarate,insa unii nu le respecta.

  Nici eu nu sunt bun,insa cat de cat il am pe Dumnezeu in inima

  Reply

Leave a Reply