Fără categorie

Magazinul perfect de unde putem achizitiona poliamida de cea mai buna calitate!

Poliamida sau PA este un polimer semicristalin care face parte din grupa de mase plastice tehnice cu rigiditate si rezistenta ridicata. Poliamida se imparte in mai multe tipuri in functie de numarul de monomeri sau de metoda de polimerizare: PA 6 – poliamida extrudata, PA 6G – poliamida turnata, PA 12, PA 66.

Cele mai performante poliamide, cu cele mai bune proprietati sunt PA 6 si PA 66 cel din urma fiind cunoscuta si sub numele de Nylon 6.6. Bara poliamida in functie de producator se mai poate regasi si sub denumiri precum: DURAMID, NYTRALON, TECAMID, AKULON, ERTALON

Un foarte mare avantaj al poliamidelor este faptul ca absorb apa datorita structurii lor chimice, umezeala actionand ca un plastifiant si astfel coeficientul de elasticitate se micsoreaza, crescand rezistenta la impact. De asemenea, in functie de tipul poliamidelor, capacitatea de absorbtie a apei este diferita.

Principalele utilizari ale acestora se gasesc in mai multe aplicatii din industria auto, industria transporturilor, industria electrica si electronica, constructii si asa mai departe. Acestea sunt folosite in general pentru piese de schimb precum roti dintate, scripeti, role, cremaliere si asa mai departe, lagare de alunecare, garnituri, blaturi de transare si tocare, elemente de etansare, etc.

Pe langa absorbtia umezelii, poliamidele ca si material prezinta multe alte avantaje care fac ca aceste sa fie atat de utilizate si apreciate: rezistenta foarte ridicata la impact, rigiditate, duritate, capacitate ridicate de amortizare a socurilor, foarte buna capacitate de alunecare, proprietati mecanice excelente, rezistenta chimica sporita atat la temperaturi scazute cat si la temperaturi ridicate, rezistenta la radiatii, proprietati foarte bune dielectrice si rezistenta foarte buna la uzura.

Un alt foarte mare avantaj, este ca acest material atat de util si prelucreaza si foarte usor prin prelucrare pe strunguri automate, sudare, lipire sau termoformare. Evident ca este nevoie de o persoana care stie ce face si cu ceva cunostinte in acest domeniu.

Datorita calitatilor superioare, poliamida este folosita in mai toate indistriile dar in special in constructia de masini ori echipament dar si in domenii precum cel electronic, alimentar sau medical. Poliamida este considerata materia prima perfecta pentru came, mansoane, ghidaje, piese pentru masini, izolatori termici, parghii,fiind cea mai buna alegere pentru realizarea de echipamente dar si pentru intretinerea acestoar.

Cea mai buna solutie daca sunteti in cautare de poliamida o veti gasi pe site-ul prin care cei de la Mecha Tech isi comercializeaza marfa si anume Ci.ro. Aici poliamida este de cea mai buna calitate dar si la preturi avantajoase.

Acestia au o gama foarte variata de produse si asigura consultanta pentru tot felul de proiecte astfel incat sa puteti beneficia de cele mai bune si sigure servicii. Echipa Ci.ro va sta la dispozitie pentru cereri de bara poliamida si pentru orice intrebare nu ezitati sa ii contactati si cu siguranta va vor clarifica toate nelamuririle.

Pe langa vanzarea de poliamida, pe site-ul Ci.ro veti gasi o multime de alte solutii, acestea fiind impartite in urmatoarele categorii: motoreductoare, transmisii, SNEC, elevatoare, vibrare, materiale tehnice, conveioare. Fiecare dintre acestea avand diferite subcategorii ce ascund o gama foarte variata de produse la preturi foarte avantajoase.

No Comments Found

Leave a Reply