Fără categorie

Curatenie la superlativ

Sunt un om norocos! In fiecare dimineata ma duc cu drag la birou. Scaunele tapitate sunt curatate in profunzime o data la doua luni, mochetele spalate direct pe parchet, pe geamuri nu vezi un strop de ploaie sau un fir de praf. Tot ce atingi miroase a proaspat si este curat. La baie ma duc de cate ori am nevoie, nu evit pana la imbolnavire, cum faceam la fostul loc de munca din cauza mizeriei.

Cine mentine curatenia in institutia noastra? Firma Curatart.ro sau compioana servicii curatenie Bucuresti cu care avem contract. In ziua libera sosesc la serviciu si fac curatenie la superlativ. Pana si in arhivele depozitate la subsol a disparut igrasia si nu mai avem picior de gandac sau de paianjen. Da, simt si daunatorii ca au dat de operatori seriosi de curatenie!

Nu i-am verificat, dar intr-o zi am scapat un obiect important dupa dulapul cu dosare si am rugat colegii sa ma ajute sa il mutam. Ma asteptam sa vad praful gros si gandacii zdrobiti, dar parchetul stralucea. Atunci mi-am dat seama ca trebuie sa ii chem si acasa.

Ne place curatenia, dar nu avem timp de ea. Suntem toti ai casei plecati la serviciu. Ne intoarcem la 18, fiindca muncim si in plus si suntem extenuati. Dupa dus, stam putin de vorba si luam cina, apoi sotia gateste pentru a doua zi. Lasa bucataria curata, dar nu mai avem timp sa dam cu mopul pe hol, sa scuturam paturile, sa stergem geamurile si sa ne ocupam de covoare temeinic, fiindca micutii nostri se joaca pe jos cu soldatii si jucariile lor.

Ne impartim sarcinile gospodaresti, dar mai avem de lucru si acasa. Singura solutie este o echipa de profesionisti cu experienta, care sa faca ordine in casa cu noi acasa, sa nu ia scump si sa nu foloseasca detergenti si alte substante daunatoare pentru cei mici.

Am experimentat asta si nu avem probleme. Nu ne ustura ochii si nici nasul dupa ce podeaua si mochetele sunt spalate si noaptea dormim linistiti. Au grija si de jucarile copiilor care sunt foarte pretentiosi, cand se face curatenie in camera lor. Toate piesele de lego sunt asezate ordonat, nu se pierde niciun soldatel, iar cei mici ii simpatizeaza pe operatorii de curatenie datorita acestui aspect.
Ordonati, politicosi, calmi si meticulosi, la sfarsitul operatiunii ne cheama sa luam in primire covoarele fara pete, sa dam cu degetele pe ce suprafete dorim, sa ne convingem ca totul este perfect curat, sa verificam pervazul si geamul. Pentru ei nu exista suprafete ascunse sau inaccesibile, in urma lor casa ramane ca noua.

Ajutorul lor este de nepretuit, mai ales ca le solicitam serviciile si dupa mesele festive de Craciun, Paste si Revelion sau dupa aniversarile celor mici. Este atat de bine sa ne bucuram de veselia copiilor si sa nu fim noi cei care strang cioburi, vase murdare, hartii si ambalaje de cadouri.

Tot ei ne vin in ajutor cand desfiintam pomul de iarna, iar ace din el cad peste tot.
Aparatura performanta ii ajuta, dar si priceperea lor si detergentii isi spun cuvantul cand este vorba de curatenia luna care ramane peste tot pe unde trec ei, operatorii de curatenie de la Curatart.ro.

No Comments Found

Leave a Reply