advertoriale articole

Un city break in Amsterdam va fi momentul tau de rasfat

  • By
  • 26 ianuarie 2019

Un city break in Amsterdam va fi momentul tau de rasfat

 

Sunt multe orase pe care ne dorim sa le vedem, cel putin o data in viata. Marile capitale ale lumii sunt cu siguranta destinatii de top, pentru cei pasionati de calatorii.

Printre cele mai cautate si “rezervate” orase europene se numara si capitala Olandei. Un city break in Amsterdam este una din cele mai indragite cautari.

De ce ai alege sa vizitezi un astfel de oras? Pentru ca stilul de viata este diferit. Ajuns aici realizezi ca cei din jurul tau sunt calmi, relaxati. Am putea spune chiar fericiti.

Biciclete. Multe biciclete. Este probabil primul lucru pe care-l vei observa. Casele in stil flamand, frumos colorate, parca se oglindesc in canale.

O vacanta in Amsterdam trebuie sa presupuna neaparat cel putin o plimbare pe canalele orasului. Un tur complet iti va prezenta  o parte din trecut.

Pe calea apei …

Vei intelege de ce sunt fatadele caselor atat de inguste, de ce au acel carlig in partea frontala. Cum au reusit sa depaseasca cele mai grele perioade din istorie si cum s-au dezvoltat.

Intr-un city break in Amsterdam  vei intelege ca acest oras este pentru orice gen de calator. As putea spune pentru toate gusturile.

Daca vrei sa te distrezi poti sa o faci in cafenelele si barurile in care este permis consumul de canabis. Nu uita ca berea se consuma in cantitati mari.

De asemenea, te poti aventura in faimosul cartier al felinarelor rosii si poti sa te lasi purtat de valul de turisti veniti din toate colturile lumii.

Poti sa stai la un picnic in parcul Vondelpark, te poti plimba cu bicicleta prin cartierele boeme, departe de agitatia din centru.

Ce mai poti face intr-un city break in Amsterdam?

Sunt si numeroase muzee. In Amsterdam este cea mai mare densitate de muzee din lume. Aici pana si un om foarte bogat si-a deschis muzeu in onoarea pisicii care i-a murit. Greu de crezut, dar real.

Exista muzeul lui Van Gogh, Muzeul Lalelelor, Muzeul Marijuanei (sau Canabisului), dar si Muzeul Sexului sau Torturii.

Plimba-te la pas pe stradutele pietruite si descopera cat poti mai mult in acest city break in Amsterdam. Nu uita ca aici nu ai cum sa fii nervos, trebuie doar sa tragi puternic aer in piept.

Probabil nu stiai dar exista si locuitori care au casele in barci pe canale. Daca vrei poti chiar si tu sa gasesti o astfel de casa si sa o inchiriezi. Va fi o experienta diferita.

Nu cred ca ti-ai putea dori sa faci ceva in Amsterdam si sa nu ai posibilitatea. Din acest motiv milioane de turisti din intreaga lume ajung aici. Fericiti si dornici de a descoperi capitala Olandei.

No Comments Found

Leave a Reply