Sport

Mara-study.ro, adresa exprimarii cursive in limba engleza.

Se duc multi romani la Londra, dar sa lucreze acolo si nu mai au timp, sarmanii, sa viziteze castele sau sa se roage in catedrale. M-am intalnit cu un fost elev, care a oprit masina luxoasa, sa ma ai si sa ma duca la scoala. Mi-a povestit cu sinceritate ca lucreaza in Germania, in constructii si deseori cade mort de oboseala cu capul pe masa.

Stiind ce castele frumoase si pline de istorie sunt acolo, l-am intrebat daca a vizitat vreunul.

-Credeti ca au m-am dus acolo sa vizitez castele, doamna? Nu am timp de asa ceva. Uneori adorm cu capul pe masa dupa ce vin seara de la serviciu, mi-a spus cu maxima sinceritate.

Omul avea dreptate. Daca s-ar fi dus dupa castele, nu mai reusea sa stranga bani pentru masina aceea luxoasa.

In putinul timp liber, iti odihnesti oasele in pat, te duci la plaja sau te plimbi printr-un parc sau stai de vorba cu cei dragi.

Dar de o excursie de lucru, ce ati zice? Pe https://www.mara-study.ro/oferte/tabere-internationale/revelion-in-tabara-irlanda am gasit o oferta care impaca studiul si divertismentul admirabil. Liceenii care dau admitere la facultate sau bacalaureatul la limba engleza nu trebuie sa se mai sacrifice, sa ramana acasa sa invete din clasa a XI-a incolo, sa fie timp pentru recapitularea materiei.

Este frustrant ca toata familia sa plece, numai cel pe care il asteapta un examen important sa ramana.

Daca il iubiti cu adevarat, puteti sa va inscrieti la cursurile de limba engleza si sa invatati simultan cu el.

Un elev care este plimbat departe de tara sa invete va incerca sa fie recunoscator pentru excursie si pentru suma imensa investita in el, dar si pentru faptul ca familia se gandeste la el si nu il lipseste de vacanta!

Stiu o colega care a dorit sa isi transfere una dintre fete de la o clasa de Turism, la sfarsitul careia ar fi dat bacalaureatul la matematica, la una de Filologie, sa o scape de bacalaureatul la matematica.

Ei au plecat vara trecuta la mare, cu exceptia copilei care s-a pregatit pentru problele care sa ii permita transferul.

-Trebuie sa iti spun ca tot timpul m-am simtit vinovata fata de ea si din cauza aceasta nici nu ne-a mers prea bine! Daca am fi fost impreuna, era altceva. Stateam acolo, in camera de hotel, la masa de la restaurant, pe plaja si o vedeam cum a ramas plangand la poarta, ca ea nu poate sa vina cu noi, din cauza invatatului.

Am trecut prin nenumarate renuntari ca sa trec toate examenele care sa imi permita sa castig painea mai usor. O iubesc si acum pe sora mea, care abia invatase sa citeasca si venea sa imi spuna:

-Da-mi cartea sa te ascult! Stii, daca as putea, as invata in locul tau!

Dragi parinti, trebuie sa fiti mai aproape de copiii vostri mai ales cand se afla in preajma unor examene importante din viata lor!

Cel mai bine este sa rezervati locuri in taberele de limba engleza la Londra si sa invatati cot la cot cu copilul vostru, ca el sa va simta cat mai aproape de el.

Tabara de limba engleza de la Londra este deschisa in vacantele de iarna si de primavara, prin urmare nimeni nu va lipsi de la scoala sau de la serviciu sa participe la tabara.

Cursurile se tin in centrul Londrei, in cele mai bune scoli de profil, iar dotarile sunt de exceptie. In fiecare sala de clasa conexiunea la internet este excelenta. Profesorii nativi isi pregatesc cu constiinciozitate cursurile si accentul cade pe comunicare. Este ideal ca aceste cursuri sa aiba loc la Londra sau oriunde in strainatate, fiindca testul de competente de comunicare se da zilnic.

Formularul de la hotel se completeaza in engleza si ca sa fie corect scris, mai intai trebuie sa fie inteles. Cursantii sunt provocati sa intrebe si sa explice in limba lui Shakespeare in fiecare zi.

Londra cu turnurile sale, cu conducatorii militari care au avut lumea la picioare este fascinanta. Aici ai posibilitatea sa inveti cea mai curata engleza si simultan cu ea interactionezi si cu mentalitatea englezilor.

De la englezi avem de invatat lectia politetii si a stapanirii de sine.

Imi plac filmele in care fetele oricat de mult ar iubi, nu lasa sa se vada acest lucru pe chipul si in comportamentul lor, pana nu sunt sigure ca si barbatul iubit impartaseste aceleasi sentimente.

Cazarea nu se face in centrul Londrei, ci in zona a doua sau zona imediat urmatoare, in camere cu doua paturi si baie proprie. Mesele sunt de asemenea asigurate si singura grija este sa inveti si sa fii alaturi de copilul tau in aceasta perioada importanta din viata lui.

Nu este gresit sa te pozitionezi alaturi de el, ci este gresit sa lupti in locul lui.

Nu uita ca pentru vacanta de primavara poti rezerva locurile de acum sa fii sigur!

 

 

No Comments Found

Leave a Reply