Comunicat de presa Comunicate de presa Personale

Casting adolescent pregateste pentru viata competitionala

Concurs sau admitere ratata. Ce te ajuta in acest caz? Sa ne gandim impreuna! Ai la indemana doua posibilitati. Prima: ingenunchezi, plangi, bati pamantul cu pumnii si picioarele strigand: “Nu se poate! Nu se poate! Cu ce au fost mai buni decat mine cei care au castigat? N-am sa mai particip niciodata la un concurs sau la o preselectie!”

Este pagubos sa pierzi clipe pretioase plangandu-ti de mila, cand peste putin timp vei avea alte posibilitati. A doua posibilitate: zambesti cu amaraciune, strangi din dinti, dar intinzi mana sa il feliciti pe cel care a castigat si incepi pregatirile pentru competitiile viitoare.
Adolescentii sunt intr-o etapa a vietii speciala, dar dificila. Ies din copilarie, perioada lipsita de griji si incep sa isi asume responsabilitati sau sa le se dea sarcini. Desi sunt lipsiti de experienta vietii, se afla intr-o etapa de tranzitie catre tinerete. Acum repeta roluri sociale, ca la momentul potrivit sa le interpreteze fara greseli.

Orgoliile adolescentilor sunt mari si servesc uneori ca arme de aparare fiindca se simt singuri si incercati de viata. La varsta aceasta, pretentiile lor cresc ca si nevoia de libertate si de celebritate. Ei au nevoie sa fie in centrul atentiei si reusesc acest lucru, participand la casting adolescenti.

Adolescentii de astazi sunt frumosi, au grija maxima de aspectul lor, fiindca stiu cat de mult este pretuita frumusetea. Tocmai de aceea parintii ar trebui sa le ofere alternative educative de petrecere a timpului liber si sa ii supravegheze de aproape, fara sa le incalce teritoriul. Adolescenta este grea si pentru adolescent, dar mai ales pentru parinti, care simt ca pierde teren in fata copiilor si trebuie sa accepte despartirea de ei.

Inscrierea copiilor si adolescentilor in baza de date a celei mai mari agentii de casting din tara nu inseamna exploatarea acestora, ci deschiderea unor noi perspective. Sa nu uitam ca sunt copii care au datele necesare pentru a cuceri scenele lumii si multi dintre ei se pregatesc pentru acest lucru de la varste fragede.
Performanta se atinge prin perseverenta si munca. Cei care au voci minunate si sunt sustinuti de parinti iau lectii de canto de la 5-6 ani si se duc la concursurile mari, la categoria lor de varsta de la 7 ani.

Si in sport se intampla la fel. Fetele noastre care au devenit gimnaste medaliate la olimpiada, se duceau la Onesti si nu isi vedeau parintii cu lunile. Orice se obtine cu efort, dar performanta se obtine cu sudoare zilnica si cu multe renuntari.
Pentru adolescentii de astazi exista mult mai multe oportunitati decat existau pentru noi in comunism. Iata ce pot face ei si parintii lor in vederea dezvoltarii personale:

1. Pot alege sa studieze in scoli renumite din strainatate.
2. Pot participa la castinguri si pot juca in filme, reclame, pot face figuratie la anumite emisiuni tv. Acest lucru inseamna ca au sanse sa devina cunoscuti, admirati si solicitati de catre producatori si regizori si in acelasi timp exista posibilitatea ca in curand sa devina independenti financiar.

Agentiile serioase se recunosc dupa:

-numarul mare de membri
-evaluarile superlative ale celor inscrisi in baza de date, dar si ale producatorilor si regizorilor
-numarul mare de oferte de casting de pe site
-partenerii interni si internationali puternici
-gratuitatea inscrierii in baza de date si a participarii la casting.

De ce am spus toate acestea? Parca ieri era Bucurestiul plin de insi agresivi, care te abordau pe strada si iti propuneau sa faci reclame, dar cu conditia sa platesti taxe peste taxe. Multi au cazut in plasa si au ramas cu banii dati, nefiind chemati le niciun casting.

Aici totul este gratuit, transparent, niciun membru inscris pe site nu este favorizat, ci toti au acces la casting, daca se potrivesc profilului descris.
Dragi parinti, duceti-va adolescentii inca minori la casting, fiindca usor-usor pot prinde roluri mari datorita naturaletii si frumusetii lor! Nu va costa nimic sa ii incurajati sa se inscrie in baza de date a agentiei, sa ii urmariti cum interpreteaza anumite roluri, cum se pregatesc pentru lumea adultilor si pentru competitiile dure ale acesteia. Castingul ii ajuta sa invete sa piarda cu sportivitate si sa se pregateasca mai bine pentru urmatoarea competitie.

Agentia prezentata de mine are o experienta de 10 ani si 100 000 de persoane in baza ei de date, dar este loc si pentru altii in aceasta lume misterioasa. Parintii isi pot inscrie in baza de date si copiii de 3-4 ani, iar la nevoie sa fie dispusi sa filmeze alaturi de ei.

Adolescentii exerseaza zilnic zborul departe de casa parinteasca si oricat le-ar veni de greu, parintii trebui sa ii incurajeze.
Invatati, dragi parinti, sa stati fara copiii vostri mai mult timp, fiindca altfel veti suferi enorm, cand ei vor pleca de-acasa la studii.
Casting adolescent nu trebuie ratat niciodata, fiindca ofera celor care concureaza pentru un rol experienta de viata si posibilitatea de a cunoaste alti tineri.

No Comments Found

Leave a Reply