Comunicate de presa

Masuta de laptop este utila pentru cine lucreaza de acasa!

Atunci cand lucrezi de acasa este util sa folosesti o masuta pentru laptop-uri  pentru a-ti facilita procesul muncii. Este mult mai comod sa lucrezi de pe canapea sau din pat folosind laptopul, deoarece coloana se relaxeaza mai mult si devei mai atent si mai focusat la ceea ce ai de facut.

O masuta de laptop este utila in aproape toate cazurile in care folosim laptopul, deoarece nu ne conditioneaza sa folosim biroul si nici nu trebuie sa tinem laptopul in poala.

Aceste masute de laptop pot fi utile si intr-o situatie in care lucram de la birou si trebuie sa oferim o prezentare detaliata colegilor. Practic, nu putem face acest lucru de pe scaun, deci va trebui sa prezentam stand in picioare. Masuta poate fi reglata in inaltime, astfel laptop-ul va fi la nivelul bustului, facilitand accesul utilizatorului.

Daca stai intr-o pozitie incomoda sau nesanatoasa in timp ce lucrezi, probabil ca vei experimenta durerea in zona coloanei. Pentru unii oameni, acesta durerevine si pleaca. Sau poate nu pare atat de rau. Totusi, daca te confrunti cu dureri in timp ce lucrezi, ceva nu este in regula.

O masuta pentru laptop poate ajuta la prevenirea acestei probleme. Poti elimina si durerile de spate, gat si umeri.

Laptopurile se pot incalzi atunci cand se lucreaza din greu si asta inseamna ca atunci cand tii un laptop in poala, acesta poate sa devina destul de incomod. Fara o masuta laptop, risti sa te arzi sau sa iti supraincalzesti corpul. Cand iti asezi laptopul in poala, ai o singura optiune pentru unghiul si amplasarea computerului. Cu exceptia cazului in care, bineinteles, iti schimbi pozitia corpului, dar asta ar putea inrautati lucrurile.

Foloseste o masuta de laptop  pentru a oferi o configuratie care se potriveste cu corpul tau. Regleaza inaltimea, schimba-i inclinarea, bloceaza computerul la locul sau si te poti apuca de lucru.

Abilitatea de a personaliza pozitionarea suportul de laptop este esentiala mai ales pentru cei care lucreaza ore lungi in fata ecranului. Acest lucru va fi de asemenea util daca ai tendinta de a sta in locuri diferite. Iti poti regal masuta pentru a se potrivi cu pozitionarea corpului si asa vei putea gasi o pozitie confortabila.

Nu in ultimul rand, masutele de laptop iti extind zona de lucru, permitandu-ti in acelasi timp sa te bucrui de confortul patului sau al canapelei. Nu este nevoie sa investesti intr-un birou mare si intr-un scaun de birou scump. Masutele de laptop pot fi mai late decat poala, oferind spatiu mouse-ului, un notebook, pixurilor, cronometrului, gustarilor, bauturilor sau orice vrei chiar acolo cu tine.

Folosind suporturi improvizate, nu ai spatiu sau stabilitate pentru a tine. Insa cu o masuta de laptoo toate aceste lucruri sunt la indemana. Daca iti place sa ai provizii in apropiere, o masuta de birou este o optiune excelenta pentru lucrul de acasa, pentru a viziona un film sau pentru timpul de relaxare. O masuta de laptop poate fi si cadoul ideal in acesta perioada!

No Comments Found

Leave a Reply