Personale

Messenger 11 s-a lansat oficial

Yahoo Messenger 11 e proaspat iesit de pe poarta fabricii si promite sa ne ofere o multitudine de modalitati de comunicare. Versiunea aceasta permite trimiterea de mesaje instant si de SMS-uri, ne ajuta sa comunicam audio si video cu prietenii si are si functia asemanatoare robotului telefonic, care ne ajuta sa primim mesaje audio chiar si atunci cand nu suntem la calculator.

Softul a fost gandit pentru a interactionat cu retelele sociale. Acelasi mesaj de status va putea fi trimis, in acelasi timp, pe Yahoo! Pulse, Facebook si Twitter.

Oferta de jocuri a fost imbunatatita, insa celebrele Mafia Wars si Pool raman in schema. Cat despre skin-uri, numarul acestora a fost de asemenea imbogatit.

Noul Messenger este disponibil si celor care tin legatura cu prietenii nu prin intermediul calculatorului, ci al telefonului mobil.sursa

Pentru descarcare intrati aici.

 .

7 Comments

 • DannielPH

  Mi se pare ca eu il folosesc de mult.

  Reply
 • mvphotomag

  Cred ca e mai stabil decat precedentul.

  Reply
 • Florin

  @DannielPH Pana acum a fost beta, acum e oficial.

  Sincer, mie nu-mi place:)

  Reply
 • piticu

  messenger sa fie pana al urma sa pot schimba o vorba cu cineva :))

  Reply
 • Merlin

  Eu evit sa schimb imediat cum apare o versiune noua la ceva, este destul de enervant pana te obisnuiesti, si pana la urma messengeru e ok si asa.

  Reply
 • Val33ntyn

  Si eu il folosesc pe asta de aseara si e foarte ok pana acum.

  Reply
 • Alex

  Nu stiu ce sa spun.. ma enerveaza messenger-ul asta nou deoarece cand imi fac un status sharing se updateaza si pe facebook and twitter.. deci eu ma simt obligat sa nu il folosesc.. pur si simplu nu imi place aceasta chestie. Da este adevarat ca pot sa debifez alea.. dar de ce sa stau sa ma complic ? Adica sa imi pierd 2 minute din viata ca sa il setez.. neah 😀

  Reply

Leave a Reply