advertoriale

Metode de amplificare a farmecului feminine

Uneori noi, femeile, luam decizii pripite. De pilda cand ne despartim de un iubit simtim nevoia sa ne schimbam radical coafura, fara sa analizam daca ne avantajeaza sau nu. Ne vine asa sa retezam parul lung si matasos fiindca el il admira si il mangaia. Decizie catastrofala! Nu oricui ii sta bine cu parul scurt. Iata o lista a femeilor care nu trebuie sa poarte par scurt:

-cele cu fata rotunda, suvitele lungi reusesc sa o alungeasca
-cele care nu au timp sa-si coafeze mereu parul, ci doar il spala, il piaptana si il lasa pe spate
-cele cu trasaturi aspre, puternice si corp masiv. Parul lung indulceste trasaturile fetei si ia ceva din kilogramele in plus.
-cele care vor sa para mai tinere. Parul lung, catifelat si matasos intinereste.
Faci parte din acesta categorie si ai comis ireparabilul? Nu te sfatuiesc sa astepti sa-ti cresca parul, ci alege extensii de par.
Sunt practice, nu-ti deterioreaza parul si costa de la 99 de lei, desi sunt din par natural de cea mai buna calitate.

Poti corecta astfel o decizie pripita. Ti se ofera consultanta gratuita in cazul in care esti putin dezorientata si nu stii ce sa alegi: extensii clip-on, extensii cusute, extensii tape-on, extensii keratina sau cozi.
Exista si trese de par pentru iubitoarele de volum, acestea putand fi atasate foarte usor cu cele 5 clipsuri din partea superioara de la o ureche la cealalta.

Chiar daca te-ai tuns scurt si acum regreti, iti poti pune o coada de lux, lunga de 65 de centimetri care se prinde cu scai si nu cade, dandu-ti un aer elegant.
Calitatea Remy a extensiilor garanteaza un comportament similar parului tau natural: il poti spala, coafa si vopsi dupa dorinta.

Cand vei aparea in public cu extensiile, aprecierile vor fi la superlativ, iar prietenele iti vor spune ca despartirea ti-a priit: ti s-a indesit parul.

.

No Comments Found

Leave a Reply