Personale

Hanorace personalizate pentru cantonamente

Sunt antrenorul echipei de handbal feminin din oras si, desi sunt sever cu fetele pentru a obtine cele mai bune rezultate, ma dovedesc generos, de cate ori bugetul ne permite acest lucru.
Intotdeauna ma gandesc la obiecte utile, cand primesc fonduri de cadouri pentru echipa. Cantonamentele din munti sunt lungi si obositoare, chiar si in anotimpurile racoroase ne antrenam alergand diminetile si facand trasee grele si lungi ca sa ne mentinem forta fizica.

Stiu exact de ce au nevoie fetele ca sa nu raceasca si sa le motivez sa castige cat mai multe meciuri: hanorace personalizate.
Caut ceva ieftin si de cea mai buna calitate, hanorac cu gluga inscriptionat cu numele echipei, al jucatoarei si numarul ei de pe teren. In acest moment ma asez la birou si cu laptopul in fata tastez hanorace personalizate, desi am indoielile mele. In general firmele fac tricouri promotionale fiind mai usor de realizat. Sunt surprins cand Google raspunde rapid cautarii mele: Magic Promo. Desi sunt disciplinat de felul meu ca sa pot disciplina jucatoarele, trag cu ochiul pe site si sunt surprins sa aflu ca au 20 000 de produse si ofera personalizare rapida la comanda.

Dar sa revenim la hanoracele noastre de care avem nevoie pentru cantonamentele de toamna-iarna. Peste 60 de modele exista pe stoc in magazin, unele unisex, altele pentru femei si barbati, albe, albastre si gri, cu gluga sau fara.
Acum sa va spun criteriile mele in alegerea culorii: am nevoie sa nu le pierd din ochi, deci evit culorile neutre, cuminti pe care le vor purta si turistii aflati in statiune in acele momente sau pe cele care se confunda cu peisajul, dar ele nu trebuie sa stie de ce le ofer HANORAC ACTIVE UNISEX VIOLET INCHIS. In plus stim povestea cu virtutiile flacarii violet. M-am decis sa comand hanorace unisex fiindca s-ar supara daca nu ar avea si antrenorul un hanorac ca ele.

Acum plasez comanda si pastrez secretul pana la primirea coletului.

.

No Comments Found

Leave a Reply