Personale

Monarhia o solutie?

Deja au trecut 9 zile de cand Romanii ies in strada.Dupa revolutia din ’89 cand noi toti aveam speranta de mai bine iata ca am ajuns chiar mai rau ca atunci.Cu toti stim cat sau furat de catre cei care ne-au condus,mai mult sau mai putin.Cate manarii sau facut,cate licitati trucate si altele.Cred ca acum oamenii au iesit in strada impotriva clasei politice cu totul.Si din pacate nu cred ca Crin si Victor sunt o solutie pentru Romania.Puterea corupe vrei nu vrei.

Ori sa apara oameni noi cu ideii noi in politica si corecti,sau macar sa ia foarte putin ori monarhia.

Stau si ma intreb si va intreb poate fi monarhia o solutie? Sa fie o solutie buna pentru tara?.

4 Comments

 • Sebi

  Poate ar fi o solutie ..

  Reply
 • Tibi

  monarhia nu e o solutie fiindca noi nu avem o casa regala.. nu poti compara de xmp casa regala a angliei, care merge in spate 1000 de ani sau mai bine, cu d-alde carol ferdinand care s-a trezit si el pe aici acu 100 de ani

  Reply
 • derscanu

  @Tibi
  Daca devenim vasali Angliei, poate.
  @Bucur
  Monarhia pare un vis frumos, insa acest lucru se intampla datorita faptului ca in Europa monarhie mai exista doar acolo unde a functionat, celelalte tari care au renuntat la monarhie au facut-o cu un motiv.
  Socialismul in nici un caz nu este o solutie, caci am vazut rezultatul mai bine de 42 de ani.
  Problema cu monarhia este ca regele este rege pe viata, si daca ii da prin cap sa instaureze o dictatura, vai si amar!

  Reply
 • d-petre

  Cata ipocrizie e si in Piata Universitatii din Bucuresti … toti de acolo sunt impotriva tuturor partidelor dar bennerele cu monarhia sant sus de tot.
  In mileniul 3, in anul 2012 trebuie sa fi cel putin nebun sa propui ca Romania sa devina monarhie.
  Care monarhie ? ca Mihai e ultimul din familie. Sau cumva se viseaza actorasul Duda mare monarh ? Pai dupa sistemul asta orice cetatean roman se poate autoproclama rege – mai trebuie sa gaseasca si cativa nebuni sa-l sustina.

  Reply

Leave a Reply