Personale

Pantofi de dama

Cel mai urat lucru la o femeie sunt magazinele,cand intra intr-unul uita sa mai si iasa. Te duci cu nevasta/iubita sau chiar cu o prietena intr-un magazin de haine sau pantofi dama sa se uite si ea dupa ceva frumos trec 10 minute trec 20 trec 40 si ele uita sa mai iasa asa ca voi ca suparati si ziceti ca nu va mai duceti dar intr-un final tot trebuie sa va duceti pentru ca le iubiti. Pantofii sunt cel mai greu de ales pentru o femeie dar sunt si cei mai scumpi din gama de cumparaturi ai unei femei. Pantofii poti sa ii cumperi de la un magazin specializat pentru ca acolo stii ca dai un ban dar te tine acel lucru. Nu trebuie sa te duci la ori ce magazin ce vinde pantofi si esti sigur ca aceea o va tine pe prietena sau sotia ta.

In acest an sunt mult mai cumparati pantofi online decat din magazine deoarece pretul acestora este mult mai mic si au modele foarte frumoase. Costul este cu mult mai mic daca stii de unde sa cumperi o pereche de pantofi de calitate. Eu unul am cautat de curiozitate sa vad ce preturi sunt si nu mi s-au parut foarte mari in comparatie cu magazinele din oras..

3 Comments

 • Sebi

  WTF.. 🙁 Mi se face rau doar cand aud ..

  Reply
 • Nemes Mihai

  Mereu cand ma duc la shopping cu prietena, stabilim inainte ce luam, dupa ce ne uitam, etc. Ajunsi la magazin, pierdem notiunea timpului si ne uitam dupa alte lucruri.
  Nu stiu de ce, dar numai cand ma duc cu ea se intampla asa 😆 . Daca ma duc singur, termin repede cumparaturile.

  Reply
 • Dragos

  Intr-adevar pantofii de dama incep sa fie la mare cautare cand vine vorba de cumparaturi din magazinele online.

  Reply

Leave a Reply