O alga,doua alge

Elevii au luat vacanta,se merita sa mergem pana la mare impreuna cu familia.Anul asta nu cred ca ajung ca nu prea sunt finante.Ideea era alta,cand vrei sa te bucuri si tu ca tot omul de nisipul mari si de apa calda pac apare o alga direct in gura.Se pare ca sau inmultit si anul acesta mai mult decat trebuie.Plajele din nordul litoralului romanesc s-au umplut in aceste zile de alge, reprezentantii Administratiei Bazinele de Apa Dobrogea Litoral (ABADL) reusind cu greu sa faca fata acestui fenomen cauzat de incalzirea apei.”Angajatii Sistemului de Gospodrire a Apelor Constanta au strans de pe plaje aproximativ o mie de tone de alge, care au fost scoase de valuri la tarm.Asadar cine vrea sa faca baie? Sa se imparta in mod egal sa ajunga la toata lumea.

3 thoughts on “O alga,doua alge

  1. si se mai intreaba de ce nu vin turisti in romania.Atat timp cat stau si fac sondaje in loc sa se apuce de treaba,algele se simt ca la ele acasa pe litoral la noi.:)

  2. Eu am vazut la tv ca e bine daca au iesit algele la mal, nu stiu ce se intampla cu apa, ma rog, nu as face baie acolo, mai bine la piscina.

Comments are closed.