Credinta

Puterea transformatoare

O societate misionara si-a trimis reprezentanti la bastinasii din Groenlanda.Ei au incercat la inceput sa educe acele triburi inapoiate de eschimosi,ca apoi sa le poata predica evanghelia.Dar cu cat se straduiau mai mult sa-i educe, eschimosii pareau tot mai salbatici.Atunci misionarii s-au gandit sa plece acasa.Indigenii,impreuna cu sefii lor,i-au condus pana la vapor.De pe puntea vasului,in semn de ramas bun unul dintre misionari le-a citit din biblie despre moartea Mantuitorului.Toti au ramas profund impresionati si seful lor a zis:”Este adevarat ce scrie acolo? Daca lucrurile acestea sunt adevarate ,voi nu mai veti pleca acasa pana nu ne veti spune toate lucrurile despre acest Isus”.Atunci misionarii s-au intors si le-au vestit pe Isus ca Mantuitor.

Orice prpovaduire care are ca tinta morala,traditia sau religia,nu va avea rezultate in planul mantuiri omului.Numei cuvintele lui Dumnezeu il prezinta pe Isus Hristos ca mantuitor ,si numai cel care il primeste va fi schimbat in tot comportamentul sau,devenind un om nascut din nou.

Fapte 4;12 ”In nimeni altul nu este mantuire: caci nu este sub cer niciun alt Nume dat oamenilor in care trebuie sa fim mantuiti.”.

1 Comment

  • Derscanu

    Intamplarea povestita de tine se intampla zi de zi.
    Mii de biserici, toate care mai de care mai “aproape de adevar”, cu ritualuri care mai de care mai incantatoare, dar Unul Singur este Cel care detine Adevarul, Calea, Salvarea, Viata.

    Reply

Leave a Reply