articole

O baie de 7 stele cu produse comandate din magazinul Sanito.ro

Managerii hotelurilor si proprietarii pensiunilor stiu ca turistii nu mai accepta sa se cazeze acolo unde grupul sanitar este pe hol, iar baia este la comun.

Nici in gospodarii nu se mai discuta de o baie incropita, adica de toaleta din curte si de spalarea facuta intr-o cadita. Cu eforturi financiare, gospodarii isi fac baie in casele lor si pun la punct un sistem de canalizare individual.

In zilele de vara, oamenii se racoresc sub dus, iar in cele friguroase de iarna se revigoreaza in cada plina cu apa calduta. Ei stiu ca in baia individuala, dupa ce usa este incuiata si cei din familie stiu ca sub dus se afla cineva, nimeni nu forteaza nota si intimitatea este respectata.

Un manager care isi doreste marirea numarului de stele ale hotelului sau pensiunii de care se ocupa, trebuie sa inceapa cu modernizarea bailor. Iata lucrurile care asigura baia de 7 stele pe care o doresc toti oaspetii:

  1. Spatiul sa straluceasca de curatenie datorita produselor de protectie si dezinfectare de calitate premium, livrate de Sanito.ro.

Din obisnuinta, cum intru in camera de hotel, incerc patul si asternuturile de pe el, daca sunt pline de praf si inspectez baia sa fie curata. Orice miros dubios ma nemultumeste. Produsele de curatare si protectie de pe site-ul magazinului Sanito.ro neutralizeaza orice miros dubios.

  1. In fiecare baie sa existe capac toaleta senzor care sa acopere cu folie colacul ca lumea sa se aseze fara teama pe vasul de toaleta. Este adevarat ca personalul din unitatile de cazare spala atent toate componentele din baie, dar lumea suspecteaza vasul de toaleta, fiindca se stie ce colonii de microbi nestiuti isi gasesc adapost acolo.

Cand folia acopera totul, apa a fost trasa si deodorantul si-a facut datoria, suspiciunea dispare.

  1. Produse pentru hoteluri atat de necesare pentru mentinerea curateniei trupului dupa o zi de munca sau de mers prin soare si praf. Numarul de stele este dat de:

-calitatea si cantitatea cosmeticelor. Stiu de la mine cat de mult apreciez sapunul lichid si solid, gelul de dus pe care il gasesc in baie, dar si seturile de demachiere si de curatare a unghiilor.

-calitatea prosoapelor, marimea si numarul acestora. Prosoapele din bumbac albe sunt foarte bine tolerate de orice tip de piele, au viata lunga si isi mentin aspectul mult timp.

-uscatoarele de par din baie, dar si casca de par. Pentru o intalnire ultrarapida, turistul nu mai are timp sa se spele pe cap si sa se usuce, ci prefera sa isi protejeze parul cu casca. Dimpotriva, cand are timp, isi permite sa se spele pe cap si sa isi usuce parul cu uscatorul din dotarea camerei.

-papucii imaculati, caldurosi si confortabili pe care sa ii incalte la iesirea din baie si halatul in care sa iasa imbracati, pana la sifonierul in care pe umeras se afla hainele calcate si asezate atent.

Toate acestea contribuie impreuna la evaluarile pozitive ale clientilor, fiindca nu ai cum sa fii multumit, daca nu ai sapun de calitate si suficient, daca lipseste uscatorul de par din baia unui hotel cu pretentii.

Iti doresti un hotel sau o pensiune de cinci stele? Mai intai fa in asa fel, incat baia sa fie de sapte!

 

 

1 Comment

  • Dana S.

    Cred ca mai multe fotografii erau mult masi bine vazute … Poze in care sa se vada cateva lucrari efectuate deja. S-ar putea adauga, nu?

    Reply

Leave a Reply