Fără categorie

Sanito.ro cel mai mare furnizor de produse hoteliere din tara

De 15 ani, Sanito.ro si-a consolidat pozitia de cel mai mare furnizor de produse pentru hoteluri din tara.

Magazinul conduce in top fiindca:

-are in stoc tot timpul produse pentru hoteluri, dar si pentru intretinerea bailor, piese de mobilier, detergenti si dezinfectanti utilizati la curatenie. Tot de pe site-ul Sanito.ro pot fi comandate covorase antialunecare sau profesionale rezistente la trafic greu.

Holurile, camerele nu pot sta fara covoare, fiindca par incomplete.

-preturile sunt accesibile si reducerile de pret sunt mai mari, cu cat cumparaturile sunt mai multe si valoarea comenzii este mai mare.

-la o comanda de peste 175 de lei, transportul la domiciliu sau la adresa hotelului este gratuit.

-exista pachete de produse avantajoase, cum ar fi bidoanele cu dezinfectanti de 5 litri sau pachetele cu 10 prosoape sau 10 halate, pentru care cumparatorii platesc numai 9, unul fiind gratuit.

-Sanito.ro este o sursa de accesorii hotel atat de necesare pentru mentinerea igienei la cote inalte si a confortului turistilor. Imi place de cate ori vad la un hotel cele doua pahare din camera prevazute cu protectie pe care se poate citi: Sterilizat si benzile igienice asezate peste capacul vasului de toaleta care straluceste de curatenie.

Paharele sunt asezate cu grija in suportul lor special si prevazute cu capac, sa nu intre praful in ele sau alte impuritati. Cu ajutorul accesoriilor sapunul lichid este asezat la dus in asa fel ca turistul sa poata sa se spele bine si usor. Ar fi mult mai dificil fara suportul acela de gel de dus, de sapun si de sampon!

Si insemnarile:„Nu deranjati!” sunt cumparate tot de acolo.

Gazdele dispun si de saci pentru rufele murdare ale clientilor, fiindca acestea nu se arunca neglijent pe jos si in plus sacii sunt etichetati cu numele persoanei si cu numarul camerei.

Imi place de asemenea si cand in baia gasesc sapun hotel solid, dar si lichid.

Multe dintre produsele de igiena au o finete iesita din comun. Parfumul lor este divin si se mentine pe piele mult timp, fiind cremos curata pielea, dar o si protejeaza si hidrateaza in acelasi timp.

Pretuiesc managerii care au grija ca in baia fiecarei camere din hotel sa se gaseasca in cantitate suficienta: sapun lichid si sapun solid, sampon, gel de dus si seturi de ingrijire.

Cele cumparate de pe site-ul magazinului Sanito.ro se recunosc de departe prin calitatea lor exceptionala.

Dischetele demachiante nu se scamoseaza in timpul utilizatii, betisoarele pentru urechi sunt bine lipite si nu lasa vata in organul responsabil cu auzul.

Sanito furnizeaza cosmetice pentru baie care nu dauneaza pielii, de aceea cunoscatorii sunt bucurosi sa le vada la hotelurile in care se cazeaza.

Datorita tuturor acestor motive, Sanito.ro este lider pe piata produselor hoteliere, iar calitatea produselor si raportul calitate-pret sunt dublate de:

-disponibilitatea personalului care raspunde la orice intrebare legata de produse

-seriozitate. Comenzile sunt procesate la timp si conform solicitatii cumparatorilor

-livrarea prompta si gratuita pentru clientii fideli, la comenzi mai mari de 175 de lei.

-reduceri de pret si pachete de produse avantajoase.

Sanito.ro si-a consolidat pozitia prin resursa umana pe care o pune la dispozitia cumparatorilor, prin toate facilitatile care decurg din cumparaturile online si mai ales prin calitatea produselor.

 

No Comments Found

Leave a Reply