O casă frumoasă cu Parchet pe Viaţă

Un colţ de relaxare – visul multora dintre noi! Un colţ, sau de ce nu întreaga casă, un loc de relaxare. Se spune că modul în care ne decoram casa ne reprezintă în totalitate şi atunci de ce să nu o decoram după gusturile noastre susţinuţi din spate de o mână de experţi.

Dacă te-ai apucat de redecorare nu uita să ceri şi sfatul unui expert. Instalarea unui parchet poate părea o treabă uşoară, dar dacă nu este montat corespunzător el va dăuna aspectului întregii camere iar tu vei fi nemulţumit. Şi atunci de ce să nu apelezi la o firmă profesionistă, care să folosească produse de calitate şi care să îţi ofere şi 15% reducere?

Despre cine şi ce vorbesc? Despre compania românească Parchet pe Viaţă, care s-a impus pe piaţa din România prin calitatea produselor şi serviciilor. Care se poate mândri cu un portofoliu ce numără peste 200 de modele de parchet lemn sau dusumea lemn de stejar, nuc, frasin, mesteacăn, afromosia, iroko, teak, sucupira sau merbau.

1

Aşa cum spuneam şi mai sus, compania Parchet pe Viaţă este o firmă profesionistă. În cei 6 ani de activitate au reuşit să facă peste 2.750 familii fericite, au moţat peste 25.000 mp, au recondiţionat peste 65.000 mp de parchet şi au adunat în palmares 18.000 ore de pregătire profesională. Şi pentru că vor să satisfacă întotdeauna nevoile clienţilor, Parchet pe Viaţă au lansat oferta „Happy Week”, prin care în fiecare săptămână timp de o lună clienţii primesc o reducere de 15% la 5 produse care se regăsesc în oferta săptămânii respective. De mare ajutor o sa va fie si un parchet pentru incalzire in pardoseala.

Ştim cu toţii că de cele mai multe ori te convingi de calitatea unui anumit produs doar atunci când îl vezi cu ochii tăi şi îl atingi cu mâinile tale. Compania Parchet pe Viata îşi respectă clienţii, așa ca a amenajat un showroom unde potenţialii sau actualii clienţi pot veni şi testă produsele, pot face cunoştinţă cu echipa care va monta parchetul şi de asemenea se vor întâlni cu un arhitect profesionist care le va sta dispoziţie şi le va răspunde la întrebări.

Showroomul este amplasat pe Strada Logofăt Luca Stroici, nr. 40, sector 2, din Bucureşti. Showroomul este foarte bine poziţionat, ceea ce îl face foarte uşor de găsit, indiferent de direcţia din care vii. Mergi la showroom, analizează, testează şi mai apoi cumpăra.