Un zâmbet de milioane cu Cris Smile

Întotdeauna am fost invidioasă pe persoanele cu zâmbetul perfect. Mi se păreau atât de perfecte cu zâmbetul acela de un alb perfect şi cu acei dinţi perfecţi aliniaţi, încât mă făceau şi pe mine să îmi doresc unul. Nu mai spun de cântăreţii şi cântăreţele din videoclipuri care păreau că sunt perfecte sau actorii care parcă nu ar mânca nimic doar ca să îşi păstreze zâmbetul imaculat.

Şi da, e frustrant să trebuiască să zâmbeşti lângă persoanele cu zâmbetul perfect, mai ales atunci când ştii că zâmbetul tău nu este nici pe departe perfect. Şi pentru a nu mă mai simţi la fel de frustrată în preajma unor asemenea persoane m-am decis să fac o vizită la stomatologie. Ăsta fiind una din cele mai bune decizii pe care le-am luat până acum. Pentru că după ce mi-am rezolvat toate problemele, după ce am purtat un aparat dentar timp de 2 ani de zile, acum pot zâmbi fără să mă simt jenată. Pot să zâmbesc fără să mă gândesc că zâmbetul meu nu este perfect. Dimpotrivă o fac cu toată plăcerea şi nu mândră de asta. Pentru că acum zâmbesc ca şi cum problemele mele din viaţa de zi cu zi nici nu ar exista. Acum nu trebui să mă mai feresc atunci când râd sau când zâmbesc. Şi credeţi-mă e un sentiment care îţi dă putere, care te face fericit şi care îţi sporeşte încrederea în tine.

Fiecare dintre noi are şansa să fie diferit, fiecare dintre noi are dreptul la un zâmbet perfect. Aşa că dacă ai aceeaşi problemă pe care am avut-o eu nu mai sta pe gânduri. Fugi repede la un cabinet şi rezolv-o! Crede-mă te vei simţi altfel după ce îţi vei rezolva această problemă. Vei putea zâmbi mai mult și mai bine și asta fără să te simți niciodată încolțit de privirile celor din jurul tău, meriți un zâmbet frumos și sănătos. Meriți ceea ce natura nu a vrut să îți dea, meriți un zâmbet de milioane.

Ştii şi tu citatul lui Gabriel José García Márquez –Nu înceta niciodată să zâmbeşti, nici chiar atunci când eşti trist, pentru că nu se ştie cine se poate îndrăgosti de zâmbetul tău.” – dar crede-mă că nimeni nu se va îndrăgosti de tine dacă zâmbetul tău nu va fi cât de cât arătos. Fiecare are un zâmbet aparte, dar poate fi mai mult decât atât, el poate fi perfect.

Zâmbetul e o parte importantă din viaţa noastră, ne ajută să trecem mai uşor peste probleme, ne ajută să vedem viaţa altfel, mai plină de culoare, mai strălucitoare şi mai frumoasă.

Un zâmbet de milioane e un zâmbet ce merită păstrat pentru totdeauna. Și așa cum probabil știți un zâmbet trebuie îngrijit, căci altfel nu veți putea cuceri pe nimeni cu el. Medicii de la Cris Smile vă așteaptă pentru a vă rezolva problemele dentare. Nu uitați să zâmbiţi din toată inima, căci orice om de pe lumea aceasta este mai frumos atunci când zâmbește.