Personale

O investitie pentru viitor.

Una dintre afacerile profitabile ale următoarelor decenii va fi mica producţie de electricitate, din cauza creşterii constante a consumului şi a preţurilor, imediat ce accesul micilor producători se va deschide complet.Ba chiar este o oportunitate substanţială pentru toată România de-a rezolva astfel şi dependenţa energetică şi o parte din problema rurală, folosindu-se tocmai de numărul mare de gospodării de la ţară.Viitorul poate suna bine daca facem investiti necesare pentru a beneficia de noile sisteme avansate de producere energie verde cum ar fi panourile solare.Montarea echipamentului aduce cu sine o reducere din pretul platit pentru incalzirea casei cu pana la 30%, iar in cazul incalzirii apei reducerea ajunge la 60%.Ceea ce nu e rau deloc.Un site care te poate ajuta in vederea achizitionari de panouri solare este panouri solare Bucuresti.

Stiati ca peste jumatate din costurile unui sistem de panouri solare fotovoltaice sunt date de manopera instalarii. Pe langa costurile instalarii se mai aplica si complexitatea acesteia, avand deja multe motive pentru care persoanele interesate de reducerea emisiilor de CO2 si reducerea costurilor electricitatii renunta inca de la faza de idee panouri solare pentru producere apa calda.
Componenta principala din piata panourilor solare o reprezinta modulul fotovoltaic, pe scurt modulul PV. Acesta este caracterizat conform standardului de referinta din domeniului PV (STS) ca fiind iradierea de 1 kW/m2 din lumina soarelui, o temperatura de 25 °C a celulei si o masa de aer de 1.5.
panouri solare apa calda

O veste foarte buna este ca Ministerul Mediului sponsorizeaza achizitionarea de: generatoare electrice, pompe si panouri solare.Dar atentie daca montarea nu e urmata de un proces-verbal al beneficiarului, Ministerul nu va plati nimic..

No Comments Found

Leave a Reply