O masina de la Ascar pentru educatia copilului meu

Vazand violenta si disfunctiile din invatamantul de stat, am hotarat ca fetita noastra sa mearga la o scoala particulara, cu toate ca noi stam in Berceni, iar scoala este aproape de Unirii. Mai tarziu am dorit sa cultivam talentele micutei la dans si la pian si sa scoatem din ea o vorbitoare nativa de limba engleza.

Acum copilul nostru este mandria scolii, competitor la nivel national care se intoarce cu premii de la concursuri. Ceea ce admiram mai mult la ea este perseverenta. Fie furtuna sau ger de crapa pietrele, ea nu admite sa lipseasca nici de la scoala, dar nici de la activitatile extrascolare.

Cum masina veche nu ne mai ajuta mult, iar bani sa cumparam alta noua sau mai buna nu sunt, firma de inchirieri auto Ascar reprezinta un ajutor decisiv in asigurarea viitorului copilului nostru.

La prima inchiriere trebuia sa o duc la un concurs national de balet la Iasi si nu am gasit nicio masina la prieteni sau cunoscuti, apoi mi-am spus ca este mana providentei, fiindca daca as fi lovit-o, as fi fost bun de plata. In plus, ramai dator pe viata celui care face un asemenea gest, de aceea este mult mai bine sa rezolvi oficial problema, adica sa inchiriezi o masina noua de lux, pe motorina (copilul tau merita asta) si sa o duci ca pe o printesa la locul concursului.Se pregatise cu 6 luni inainte si ar fi fost traumatizant sa nu ajungem acolo din cauza faptului ca nu aveam masina.

Atunci am stabilit sa facem un minitur al Romaniei cu intreaga familie ca sa profitam de ocazie si excursia aceea este si acum la capitolul amintiri de aur, mai ales ca ea a luat medalia de aur fiind de departe cea mai buna.

Acum suntem clienti permanenti Ascar, iar ei ne scapa mereu din necaz. Nu avem masina sa ajungem la scoala sau la lectiile de balet? Inchiriem o saptamana una pe motorina si este mai ieftina decat ar fi fost a noastra, fiindca nu platim taxe sau asigurari, nu o reparam, nici nu-i schimbam cauciucuri iarna, ci o primim gata de drum!

 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *